Spor Beşiktaş'ta Ronaldinho hareketliliği

Beşiktaş'ta Ronaldinho hareketliliği

Paylaş
Beşiktaş'ta Ronaldinho hareketliliği

Beşiktaş, sezon başında dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş, ancak rakam konusunda anlaşma sağlanamayınca, görüşmeler yarıda kalmıştı. Ronaldinho transferi konusunda bugün ilginç gelişmeler yaşandı

Beşiktaş adına Brezilya'da çalışmalar yapan menajer Ayhan Yeşilbaş, Brezilyalı yıldız futbolcu ile kendi evinde özel bir görüşme yaptıklarını ve Ronaldinho'nun devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Haberin Devamı

'BANA GÖRE BU İŞ BİTTİ'

Basına yansıyan rakamların dışında, orta yol bulduklarını da belirten Ayhan Yeşilbaş, "Anlaşmaya çok yakınız. Hafta ortası Türkiye'ye döneceğiz. Sonrasında bu transferle ilgili her şey netleşecek. Bana göre Ronaldinho Beşiktaş'ta diyebiliriz" dedi.

Ancak Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Ronaldinho ile transfer görüşmesi yapıldığı yönündeki haberler hakkında, "Son günlerde basın yayın organlarında kulübümüz adına Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile görüşmeler yapıldığı şeklindeki haberler asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.