Spor Beşiktaş'ta Schuster kanunları

Beşiktaş'ta Schuster kanunları

Paylaş
Beşiktaş'ta Schuster kanunları

Beşiktaş'ta teknik direktör Bern Schuster siyah beyazlı futbolcularına başarı için az konuşup çok çalışmaları gerektiğini söyledi

Tesislerde biraraya gelen siyah beyazlı takımda takımın yeni teknik patronu Schuster, yeni transferler ve siyah beyazlı takımın eski oyuncularıyla tesislerdeki kahvaltının ardından toplantı salonunda kısa bir süre görüşme yaptı.

Schuster'in toplantıda oyuncularına yeni sezon öncesi uyarılarda bulunduğu ve özellikle çok çalışmaları gerektiğini vurguladığı kaydedildi.

Alman teknik adam oyuncuları ile yaptığı ilk toplantıda şunları söyledi: "Öncelikle hepinizi burada görmekten memnun olduğumu söylemek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız milli takım programları sebebi ile aramızda değiller.

"AZ KONUŞUP, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Onların katılımı ile daha büyük bir aile olacağız. Bilmenizi istediğim en önemli konu çok çalışmamız gerektiğidir. Yarından itibaren yoğun bir çalışma temposunun içine gireceğiz.

Ben çok konuşmayı sevmem. Çünkü benim ve sizlerin sahada konuşması gerekiyor. Az konuşup, çok çalışacağız. Hedeflerimiz belli. Yer aldığımız her organizasyonda zirvede olmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekecek."

Schuster takımda 8 farklı ülkeden 12 yabancı oyuncu olduğunu belirterek, "Beşiktaş çatısı altında 8 farklı ülkeden futbolcularla bir arada hedefe gideceğiz.

Yapmamız gereken en önemli şeylerden biri de kültürlerimizi, hayatlarımızı, alışkanlıklarımızı ve hayatlarımızı Türkiye'ye adepte etmek olacaktır. Türkiye'ye koşullarına adapte olup, başarılı olmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı