Spor Beşiktaş'ta son hedef Sezer

Beşiktaş'ta son hedef Sezer

Paylaş
Beşiktaş'ta son hedef Sezer

Hugo Almeida, Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes gibi yıldızlarlardan sonra Beşiktaş, Sezer Öztürk'ün transferi için anlaşma aşamasına geldi

Teknik direktör Bernd Schuster'in transferine onay verdiği Sezer Öztürk için resmi teklifte bulunan Beşiktaş yönetimine, 3 milyon Euro+Tabata takası önerisi yapılmıştı.

3 milyonluk bonservis bedelini ağır bulan Beşiktaş yönetimi, 1.8 milyon Euro artı+Tabata'yı 1.5 yıllığına kiralamayı kabul etmişti.

Eskişehirspor ikinci görüşmede 3 milyon Euro'da diretince, Sezer Öztürk transferi rafa kaldırdı. Ancak, dün Eskişehirspor yönetimi son teklifinden daha aşağı bir rakamı önererek, 3 milyon Euro'yu, 2.2 milyon Euro'ya indirdi.

Bu indirimin ardından Beşiktaş yönetimi, 2 milyon Euro ve 1.5 yıllığına Tabata'nın kiralanma formülünü hayata geçirerek, Sezer'in transferini bitirmek için gün sayıyor.

Beşiktaş Teknik direktörü Bernd Schuster'in yöneticilerle kamp ve yeni alınan futbolcularla ilgili detayların görüşüldüğü bir telefon konuşması yaptığı ve transferler için teşekkür ettiği öğrenildi.

Alman teknik adamın, yapılan transferlerle kadronun güçlendiğini belirterek, yöneticilere "İkinci yarınn en çok konuşulan takımı olacağız" dediği belirtiliyor.

Haberin Devamı