Spor Beşiktaş'tan hakem tepkisi

Beşiktaş'tan hakem tepkisi

Paylaş
Beşiktaş'tan hakem tepkisi

Beşiktaş'tan hakem tepkisi

Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe maçında hakem Hüseyin Göçek'in yanlış kararlarıyla ilgili yol belirlemek üzere olağanüstü toplandı.

Haberin Devamı

Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Dün akşamki maçla Federasyonun otoritesini yitirmiş olduğu görüldü. Futbol Federasyonu’nun güven tazelemesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Toprak şunları söyledi: "Beşiktaş'a yapılan haksızlık konusunda herkes hem fikir. Rakibimiz bile "hakem bu maçı kaldıramadı" diye açıklama yaptı. Beşiktaş yönetimi olarak haklarımızı arayacağız" diye konuştu.

Konunun sadece Beşiktaş olmadığını, verilen yanlış kararların Türk futbolunu da sarstığını söyleyen Toprak, "Sesi çok çıkanlara taviz veren bir Federasyon ve MHK istemiyoruz. Federsayon güven tazelemelidir" dedi.

Toprak, Bilica'nın adeta köstebek gibi penaltı noktasını kazımasına da "Bu futbolcuyu kınıyorum" diyerek tepki gösterdi. Bilica'nın aldığı sarı kartın hangi sebeple verildiğinin açıklığa kavuşmadığını söyleyen Erdoğan Toprak, hakemin kart raporunun 15-20 dakika sonra gelmesi gerekirken 55 dakika gibi geç bir sürede kendilerine verildiğine dikkat çekti. Toprak, "Hep bir yan hakemin aynı takımın maçlarına veriliyor olması da şaşırtıcı. MHK de gerektiğinde hakeme 'düdüğünü as' diyebilmeli, otoritesini kullanabilmeli" dedi.

Haberin Devamı

Toplantıya İtalya'da olan Başkan Yıldırım Demirören katılmadı.