Spor Beşiktaş'tan rekor bilet satışı!

Beşiktaş'tan rekor bilet satışı!

Paylaş
Beşiktaş'tan rekor bilet satışı!

Yoğun kar yağışı nedeniyle Beşiktaş'ın ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sadece 180 bilet satıldığı öğrenildi

Beşiktaş'ın 23 Ocak'ta Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç yoğun kar yağışı ve İnönü Stadı'nın zemininin karla kaplı olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu erteleme kararı sonrası karşılaşmanın tarihinin daha sonra açıklanacağını duyurmuştu. İstanbul'da son günlerde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle de karşılaşmaya Siyah Beyzlı taraftarların çok fazla ilgi duymayacağı bekleniyordu.

23 Ocak günü saat 17.00'de maçın ertelendiği açıklaması yapılana kadar Beşiktaş Kulübü'nün sadece 180 bilet satabildiği öğrenildi. 32 bin 500 yüz kapasiteli İnönü Stadı'nda ayrıca 10 bin'e yakın kombine bilet sahibi bulunuyor.

Futbol Federasyonu karşılaşmanın oynanması yönünde bir karar verseydi Siyah Beyazlı yönetim büyük bir maddi zarar yaşayacaktı. Maçın ertelenme kararı Beşiktaş yönetimini hem maddi zarardan kurtardı, hem de olumsuz hava şartlarında Beşiktaş adına yaşanabilecek bir kötü skorun önüne geçmiş oldu.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı