Gündem Besle kargayı, oysun gözünü

Besle kargayı, oysun gözünü

Paylaş
Besle kargayı, oysun gözünü

Avukatın önünü kesip, 'Karnımız aç' dediler, avukat yemek yedirdi ama bir de dayak yedi

İzmir’in Alsancak semtinde, karınlarının aç olduğunu söyleyerek yemek ısmarlattıkları avukatı, daha sonra parasını almak için dövdükleri ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Alsancak’ta bir kişinin yardım istediği ihbarını alarak, olay yerine giden polis, İzmir Barosu avukatlarından Oktay Cerit ile boğuşan ve kendilerini görünce kaçmaya başlayan kişilerin peşine düştü.

MAHKEME BIRAKTI!

Ekipler, kovalamaca sonunda G.B. (27), Y.S. (20) ve H.K’yı (19) gözaltına aldı. Avukat Oktay Cerit, polislere, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine giderken yolunu kesen ve karınlarının aç olduğunu söyleyen 3 kişiyi lokantaya götürerek yemek ısmarladığını, lokantadan çıktıktan sonra bu kişilerin kendinden para istediğini anlattı.

Para vermeyince 3 kişinin saldırısına uğradığını ve zorla parasının alınmak istediğini iddia eden Cerit, zanlılardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine götürülen zanlıların gasp iddiasını kabul etmedikleri öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

AA