Gündem Beslediği koç, Ferişte Nine'yi öldürdü

Beslediği koç, Ferişte Nine'yi öldürdü

Paylaş
Beslediği koç, Ferişte Nine'yi öldürdü

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde evinin bahçesinde beslediği koçun toslayarak yere düşürdüğü 71 yaşındaki Ferişte Kahraman yaşamını yitirdi

Başiskele İlçesi Seymen Mahallesi'nde oturan üç çocuk sahibi Ferişte Kahraman eşi Mustafa Kahraman ile evlerinin altındaki ahırda beslediği koç ve koyunları dün öğlen saatlerinde otlatmak için yeşil alana çıkarttı.

Bu sırada koçlardan biri Ferişte Kahraman'a toslayarak yere düşürdü. Ferişte Kahraman yerden bir daha kalkamayınca eşi ve komşuları 112 Acil Ambülansı çağırdı.

Yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşlı kadın yaşamını yitirdi. Yapılan incelemede Ferişte Kahraman'ın düşme sonucu şiddetli beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Ferişte Kahraman'ın Yeni Mahalle Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Merkez Mezarlığı'nda toprağa verilirken, oğlu Ferit, "Annem her gün sevdiği için hayvanlarla ilgilenirdi.

Hayvanları dışarı çıkardığında koçlardan biri çok güçlü bir tos vurarak annemi yere düşürmüş. Ambulans geldiğinde yapılan incelemede öldüğü belirlendi. Böyle bir olayın başımıza geleceği aklımıza gelmezdi" diye konuştu.

Ergün AYAZ/İZMİT (DHA)