Magazin Beste Kökdemir'i kene ısırdı

Beste Kökdemir'i kene ısırdı

Paylaş
Beste Kökdemir'i kene ısırdı

Oyuncu Beste Kökdemir'i ailesiyle birlikte gittiği Fethiye tatilinde kene ısırdı. Beste Kökdemir, yaşadıklarını sosyal medya hesabında paylaştı

Doğa yürüşüne çıkan Beste Kökdemir'i kene ısırdı. Soluğu hastanede alan Kökdemir, yaşadıklarını sosyal medya heabında paylaştı:


'KENEWOMAN'


"Beni kene ısırdı. Ben de kenewoman olarak hayatıma devam etmek durumunda kalıyorum"



Beste Kökdemir, hastane çıkışı paylaştı...

BESTE KÖKDEMİR KİMDİR?


Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup, büyüdü. İstanbul'a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul'u yazdı ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul'a geldi.

Ayça Eren'in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başladı. Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırıldı fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edildi.

Bir dönem Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi besteledi.

Beste Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine hayat verdi ve 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadı.

Öte yandan Beste Kökdemir, Metin Hara'nın da eski sevgilisi. Hatta Beste Kökdemir yaz aylarında, Metin Hara’nın sevgilisi Adriana Lima’yı Instagram’dan takibe almış, Adriana Lima da Beste’yi engellemişti.




Metin Hara'nın eski aşkı Beste Kökdemir Adriana Lima özentisi çıktı

Haberin Devamı