Gündem Yeni kabinenin ilk toplantısı sona erdi

Yeni kabinenin ilk toplantısı sona erdi

Paylaş
Yeni kabinenin ilk toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın açıklaması yaptı. Kalın açıklamasında, 'Önemli konu başlıklarından birisi de ekonomiydi. Cumhurbaşkanlığı kabinesi tarafından ortaya konulan tüm bakanlıklar arasında koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldı' dedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Beştepe'deki toplantı saat 15.56'da başladı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın açıklaması yaptı.

Toplantı öncesi Erdoğan; TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleriyle Hacı Bayram Camisi'ne gelerek cuma namazı kıldı.

İBRAHİM KALIN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'na ilişkin açıklamayı İbrahim Kalın yaptı.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI BELLİ OLDU

Önemli konu başlıklarından birisi de ekonomiydi. Cumhurbaşkanlığı kabinesi tarafından ortaya konulan tüm bakanlıklar arasında koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldı. Bütçe disiplininin sağlanması, enflasyon ile mücadele önceliklerimiz arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz programı belli oldu.

Haberin Devamı

ATAMALAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAPILACAK

15 Temmuz hain darbe girişinin ardından Türkiye de ekonomik krizler olacak diye söylemlerde bulunuldu, bunlar olmadı. Böyle bir darbe girişimi başka ülkede olsaydı o ülkede ekonomi çöker, toplu>

Buradaki programda Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile bazı milletvekilleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve parti yöneticileri de hazır bulundu.