Spor Betis Emana'yı sildi

Betis Emana'yı sildi

Paylaş
Betis Emana'yı sildi

Real Betis Teknik Direktörü Pepe Mel, Galatasaray'a transferi gündemde olan Achille Emana'yı artık hesaba katmadan takımı kurduğunu söyledi

Mel, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonun değerlendirmesini yaparken, "Emana benim için yok. Ne pazar günü (lig) ne de çarşamba günü (Kral Kupası) oynayacak. Çünkü kafası, Betis’te değil" dedi.

İspanyol teknik adam, geçen sezonki takımdan birçoğunun olmadığını, olanların da gideceğini belirterek, 1. lige çıkmak için her maça final gözüyle bakacaklarını ifade etti.

Mehmet Aurelio’yu Beşiktaş’a veren, Galatasaray’a gitmesi gündemde olduğu için Emana’yı oynatmayacak olan ve göndermek istediği Portekizli kaleci Ricardo Martins’in adını federasyona bildirmeyen Real Betis’te, Arzu, Odonkor, Jonathan Pereira, Nelson ve Juande’nin sakatlıkları bulunduğundan pazar günkü Granada maçının kadrosunda sadece 14 futbolcu yer alıyor.

PAZARLIK ÖDEME ŞEKLİNDE KİLİTLENDİ

Öte yandan Emana’nın menajeri Jose Pablo Varela, "Anladığım kadarıyla eğer Galatasaray ödemeyi daha kısa zamanda yaparsa Betis bu teklifi kabul edecek" dedi.

Transferin "ödeme şekli" konusunda tıkandığını ifade eden Varela, "Müzakerelerin devam edip etmeyecek durumda olacağını en kısa zamanda öğreneceğimizi sanıyorum" dedi.

Haberin Devamı