Magazin Beyaz, 'Kim Milyoner Olmak İster'e Katıldı, kahkahalar havada uçtu

Beyaz, 'Kim Milyoner Olmak İster'e Katıldı, kahkahalar havada uçtu

Paylaş
Beyaz, 'Kim Milyoner Olmak İster'e Katıldı, kahkahalar havada uçtu

Beyaz’dan harika bir skeç daha! Beyaz, “Kafa Yerleştirme” yöntemi ve Fevzi Going tiplemesi ile katıldığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında, Murat Yıldırım ile neler yaşadı? Çok güleceksiniz...

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunucusu ve oyuncu Murat Yıldırım, dün akşam Beyaz Show'a konuk oldu.

Beyaz'ın Murat Yıldırım'a güzel bir şaka hazırladı, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasından bir kesit alarak skeç yaptı, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

TELEFON JOKERİNE KIVANÇ TATLITUĞ'U ALDI


Beyaz hazırladığı skeçte, telefon jokeri kısmına Kıvanç Tatlıtuğ'u montajla yerleştirdi. İkili arasındaki diyalog öylesine oturmuştu ki Murat Yıldırım kahkahalara boğuldu.



MURAT YILDIRIM, BEYAZ'IN KISMETİNİ Mİ KAPATIYOR?


Beyaz, onca nişan-düğün yapan Murat Yıldırım’a kendisini çağırmamasından dolayı sitem dolu sözler sarf etti!

Geçtiğimiz yaz evlenen Murat Yıldırım, düşman çatlatırcasına arka arkaya nişanlar, düğünler yaptı! Fas ve Türkiye arasında mekik dokuyan Murat Yıldırım’ın önemli gününe bir sürü arkadaşı davetliydi. Beyaz ise buna biraz içerledi! Murat Yıldırım’ın kendisini düğünlerine çağırmamasını kıskançlığına vurdu… Kendini durduramadı ve ağzına geleni söyledi! İşte o video...







Beyaz Show'da bu hafta kimler var?


MURAT YILDIRIM NE ZAMANDAN BERİ 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN SUNUCULUĞUNU YAPIYOR?


Kim Milyoner Olmak İster, yıllarca usta tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın başarılı sunumuyla yayınlanan program Kenan Işık'ın 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından bitkisel hayata girmesi sonucu Selçuk Yöntem'le yola devam ediyordu.

Ancak daha sonra sunucu değişikliğine gidildi ve Selçuk Yöntem'in yerine Murat Yıldırım geldi. Şubat ayının başından beri Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapan Murat Yıldırım, programdan aylık aylık 150 bin TL alıyor.

Başrolünü üstlendiği dizide bölüm başına 45 bin TL alan Murat Yıldırım, en son Gecenin Kraliçesi dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştı.


Murat Yıldırım'ın 'Milyoner' heyecanı









Haberin Devamı