Gündem 'Beyaz maske' yakalandı

'Beyaz maske' yakalandı

Paylaş
'Beyaz maske' yakalandı

İstanbul Fatih'te yüzüne beyaz bir maske takarak girdiği otel resepsiyonlarında çalışanları silahla tehdit ederek paralarını gasp eden Emin K.(27) polis tarafından gözaltına alındı.

Şüphelinin kendisine direnen otel çalışanı Abdülkadir B.’yi tabancayla yaraladığı öğrenildi. Sokakta dolaşırken göğsüne bantladığı silahla yakalanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı. Fatih’de polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişinin yapılan üst aramasında göğüs bölgesine bantlanmış bir tabanca ele geçirildi.

Haberin Devamı

Şüpheli kişi gözaltına alınırken silahın balistik incelemesinde 02 Eylül 2013'te Fatih bölgesinde bir otelin resepsiyonunda çalışan Abdülkadir B.’nin vurulmasında kullanıldığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alınan şüpheli Abdülkadir B.’nin polisin bir süredir aradığı beyaz maskeli otel gaspçısı olduğu anlaşıldı. Şüphelinin Abdülkadir B.’yi kendisine direndiği için vurduğu tespit edildi. Soruşturmada şüphelinin 15 Eylül 2013 tarihinde Fatih’te maskeli girdiği bir otelin resepsiyonundan 2 bin 500 lira, 30 Eylül 2013 tarihinde ise başka bir otel resepsiyonundan silah tehdidi ile 88 lira gasp ettiği belirledi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye çıkarıldı.

Ali AKSOYER/İDHA

Haberin Devamı