Magazin Beyaz Show'da Gülse Birsel'i şaşırtan sürpriz!

Beyaz Show'da Gülse Birsel'i şaşırtan sürpriz!

Paylaş
Beyaz Show'da Gülse Birsel'i şaşırtan sürpriz!

Beyaz Show'a konuk olan ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'e eski dizilerindeki oyuncu arkadaşlarından sürpriz bir video geldi!

Beyaz Show'un 1 Aralık Cuma yayınlanan yeni bölümüne, Aile Arasında filminin başrol oyuncuları, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri ile şarkıcı Funda Arar konuk oldu.

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi unutulmaz komedi dizilerine imza atan Gülse Birsel'e eski dizilerindeki oyuncu arkadaşları sürpriz bir video ile seslendi.

Yalan Dünya dizisindeki rol arkadaşları Sarp Apak, Gupse Özay, Hasibe Eren ve Okan Çabalar'ın hazırladığı video Gülse Birsel'i çok güldürdü!

İşte o video...

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?


Gülse Birsel, 11 Mart 1971'de Gültekin ve Semiha Şener çiftinin üçüncü çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımı. Adını annesinin ve babasının adlarının ilk hecelerinden aldı. Kendisinden on beş yaş büyük Bozkurt adlı bir ağabeyi ve on üç yaş büyük Dilek adlı bir ablası var. Ağabeyi göz doktoru ve eski bir millî voleybolcu. Ortaöğrenimini Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Lise son sınıfa kadar meslek olarak oyunculuğu seçmeyi düşünüyordu. Ancak ailesinin isteğiyle Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde öğrenim gördü. Daha sonra 1994-1996 yılları arasında Columbia Üniversitesi'nde sinema yüksek lisansı yaptı.


Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk olacak?

FİLMOGRAFİ


Sinema 2004 Hırsız Var! Binnur Ersöz Oyuncu
2009 7 Kocalı Hürmüz Safinaz Oyuncu
2017 Aile Arasında Mihriban Oyuncu/senarist


Televizyon


2002-04 g.a.g. Kendisi Sunucu 2003 Eyvah! Eski Kocam Nilüfer Başrol 2004-09 Avrupa Yakası Aslı Sütçüoğlu Başrol 2009 Ah Kalbim Konuk oyuncu 2012-14 Yalan Dünya Deniz Alsancak Başrol 2015 Komedi Türkiye Kendisi Jüri


Derya Karadaş kimdir? Bu akşam Beyaz Show’da olacak…

Haberin Devamı