Magazin Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler? (16 Mart 2018 konukları)

Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler? (16 Mart 2018 konukları)

Paylaş
Beyaz Show yeni bölüm konukları kimler? (16 Mart 2018 konukları)

Her bölümde birbirinden ünlü konukları ile eğlendirmeye devam eden Beyaz Show, konukları ile bu hafta da kahkaha tufanı yaşatacak. Şovmen Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu fenomen eğlence programına sinema, TV ve müzik dünyasının önemli isimleri konuk olacak. Peki, 16 Mart Cuma günü 23:45'te Kanal D ekranlarında yerini alacak Beyaz Show'un konukları kimler? İşte tüm detaylar...

Beyaz Show yeni bölüm konuklarıyla bu hafta da Kanal D izleyicisini kahkahaya boğmaya devam edecek. Gülüşü, kendine has üslubu ve güzelliği ile ekranların aranan yüzü olan Saba Tümer 16 Mart'ta Beyazıt Öztürk'ün konukları arasında yerini alacak.


ŞAHİN IRMAK PROGRAMDA DEVAM EDEN PROJESİNDEN BAHSEDECEK


Yemekteyiz programının neşeli sunucusu Onur Büyüktopçu hem program hakkında hem de devam eden kariyeri hakkında önemli bilgiler verecek. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile geniş kitlelere adını duyuran Jet Sosyete'de de güldürmeye devam eden Şahin Irmak devam eden projesinden bahsedecek.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile geniş kitlelere adını duyuran Jet Sosyete'de de güldürmeye devam eden Şahin Irmak devam eden projesinden bahsedecek.


BU AKŞAM 23.45'TE


Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!



Onur Büyüktopçu'nun bilinmeyenleri|Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?


Beyaz Show'da Beyaz'dan Ahmet Kural'a Sıla göndermesi!


Kanal D Beyaz Show'un yeni bölüm konukları açıklandı! (9 Mart Beyaz Show)

Haberin Devamı