Magazin Beyaz Show yine geceye damga vurdu

Beyaz Show yine geceye damga vurdu

Paylaş
Beyaz Show yine geceye damga vurdu

Rafet El Roman, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu, Ümit Erdim, Bilgehan Demir, Amerikan Güreşi yıldızları ve Güldüy Güldüy Show çocuk ekibi bu gece Beyaz Show'a konuk oldu

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'a dün gece sanatçı Rafet El Roman, magazin dünyasının sevilen ismi Seren Serengil, gazeteci Cengiz Semercioğlu, oyuncu Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Amerikan Güreşi yıldızları, Bizim Köyün Şarkısı filmi ile Güldüy Güldüy Show çocuk ekibi konuk oldu.

Seren Serengil ve Yaşar'ın birlikte seslendirdiği şarkıya Beyazıt Öztürk'te dahil oldu! Beyazıt Öztürk, Yaşar'ın sesinin yer aldığı parçada kendi okuyormuş gibi yaparak; tüm izleyenleri bu güzel şarkıdan haberdar etti.


RAFET EL ROMAN VE KIZINDAN DÜET


Rafet El Roman, sesi çok güzel olan kızı Su ile birlikte seslendirdiği İngilizce şarkıyı Beyaz Show stüdyosunda da paylaştı.


SEREN SERENGİL'İN İLİŞKİ SÖZLEŞMESİ ŞAŞIRTTI


Seren Serengil ve Yaşar arasında yapılan ilişki sözleşmesinin maddelerini okuyan Beyaz başta olmak üzere tüm stüdyo çok şaşırdı.İlk önce Yaşar'ın esprili maddelerini okuyan Beyaz, ardından Seren Serengil'in zorlayıcı maddelerini okuyunca tüm stüdyo hayret etti.





Beyaz Show'a konuk olan Seren Serengil kimdir? Kaç yaşında ve nereli?


Yaşar İpek ve Seren Serengil aşkında flaş gelişme!

Haberin Devamı