Magazin Beyaz'a kalp krizi şoku!

Beyaz'a kalp krizi şoku!

Paylaş
Beyaz'a kalp krizi şoku!

Kanal D'de dün gece yayınlanan Beyaz Show'da tam anlamıyla bir şok yaşandı. Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'ın yaptığı kalp krizi şakası Beyaz'a ecel terleri döktürdü.

Beyaz Show'un dün geceki konukları arasında 'Kolpaçino Bomba' filminin oyuncuları Aydemir Akbaş, Arzu Yanardağ, Şafak Sezer, Kayserispor kalecisi Souleymanou Hamidou, şarkıcı Hande Dönmez ile müzisyen Bülent Özdemir vardı.

Haberin Devamı

Banttan yayınlanan programda izleyicinin yüreğini ağzına getiren bir an yaşandı. Programın bir bölümünde Aydemir Akbaş'ın yaptığı kalp krizi şakası Beyaz'a ecel terleri döktürdü.

Beyaz'ın diğer konuklarla konuştuğu sırada 'rahatsızlanan' Akbaş, nefes almakta güçlük çektiğini belirtirken 'Beyaz da doktor çağırın' diye rejiye seslendi.

Bir anda sessizliğe bürünen stüdyoda Aydemir Akbaş koltuğa boylu boyunca yatırıldı. Akbaş'ın nefes alması için gömleği açılınca Beyaz acı gerçekle yüzleşmiş oldu. Akbaş'ın gömleğinin altına giydiği 'iyi ki doğdun Beyaz' mesajıyla karşılaşan ünlü komedyen, 'Böyle şaka mı olur!" dedi.

42. yaş günü için yapılan şaka, Beyaz'ın kendisiyle özdeşleşen şarkısı 'Gemilerde talim var'ı söylemesiyle son bulurken geceye damgasını vuran espri, şakayı planlayan Şafak Sezer'den geldi. Beyaz'ın şaka karşısında 'ödüm patladı' demesi üzerine, Şafak Sezer, "Sen Souleymanou'yu görmedin, bembayaz oldu!" dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Kanal D de televizyonları karşısında programı izleyenleri şaka hakkında bilgilendirmek adına "Aman heyecanlanmayın!" diye başlayan bir altyazı geçti.

İşte o dakikalar...

İhsan Günay ÇAĞRICI / milliyet.com.tr