Magazin 'Beyaz'ın itirafı beni gururlandırdı'

'Beyaz'ın itirafı beni gururlandırdı'

Paylaş
'Beyaz'ın itirafı beni gururlandırdı'

'Beyaz'ın itirafı beni gururlandırdı'

Sunucu-şovmen Beyazıt Öztürk geçtiğimiz cuma günü yayınlanan Beyaz Şov’da ilişkisini kabul ederek yeni aşkı sunucu Tanem Sivar'a selam gönderince, uzun bir süredir ilişkisi hakkında yorum yapmkatan kaçınan Sirvar da sessizliğini bozdu.

İlişkisi ile ilgili ilk kez Vatan gazetesine açıklama yapan Sivar, “Beyazıt’ın canlı yayındaki ilişki itirafı beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Aslında bizim ilişkimizin özeti Beyazıt’ın programında söylediklerinden ibaret. Yani evet beraberiz ve bunu saklamıyoruz. Yarın ne olacağını da bilmiyoruz. Beyazıt ile Acun’dan (Ilıcalı) ve bir takım başka programlardan dolayı aynı ortamlarda bulunduk. Ama hepsi, iş çerçevesinde idi.

Acun dışında da benim Beyazıt ile tanışmam aslında çok yakın ortak dostlarımız vesilesiyle oldu. Onunla çok güzel, şeker bir arkadaşlığımız vardı. California’da okudu Ortak çevremizden dolayı ikimizinde birbirimizle ilgili, hayata dair az çok fikrimiz vardı. Yani neyiz, nasıl duruyoruz biliyorduk. 2 hafta önce de bir arkadaş ortamında biraraya geldik ve ilişkimiz o zaman başladı.

Galiba ikimizde birbirimizin çok doğal oluşunu sevdik. Çünkü kamera önünde neysek arkasında da aynıyız. .Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu ama bu camiadan birileriyle ilişki yaşamak daha çok korktuğum, ürktüğüm bir konuydu. Çünkü göz önünde olmayı hiç istemedim, istemiyordum da. Ama kısmet işte.” diye konuştu.

Tanem Sivar kim? Sonraki sayfada!

New York’ta doğup, California’da büyüyen Tanem Sivar, San Diego State University iletişim bölümü mezunu.

Şöhret, Sivar’a kapıları 5 yıl önce açıldı.

Manken Tuğçe Kazaz’ın evlenmesi üzerine “Acun Firarda” programı için sunucu arayışı içine giren Acun Ilıcalı’nın yolu Tanem Sivar ile kesişti.

Deneme çekimi için Ilıcalı’nın yanına giden Sivar doğallığı sayesinde programın sunucusu olmayı başardı.

Acun Ilıcalı’nın vazgeçilmezi olan Tanem Sivar son olarak da “Yetenek Sizsiniz” programını sunmuştu. Kısa sürede fun kulüpleri oluşan Tanem’in binlerce hayranı var.

2

Haberin Devamı