Spor Beyin kanaması geçiren genç kadın futbolcu hayatını kaybetti

Beyin kanaması geçiren genç kadın futbolcu hayatını kaybetti

Paylaş
Beyin kanaması geçiren genç kadın futbolcu hayatını kaybetti

Kocaeli’de düzenlenen liselerarası kadın futsal turnuvasında fenalaşan 17 yaşındaki futbolcu Zeynep Eroğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç sporcunun beyin kanaması geçirdiği öğrenildi

Kocaeli’de liselerarası kadın salon futbolu (futsal) turnuvasında çok acı bir olay yaşandı... 17 yaşındaki futbolcu Zeynep Eroğlu, önceki gün oynanan maç öncesinde ısınma hareketleri yaparken aniden fenalaştı ve kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.


ISINMA HAREKETLERİ YAPARKEN...


Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi ile Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanacak olan maç öncesi ısınma hareketleri yaparken fenalaşan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencisi, aynı zamanda Gölcük Harb-İş Kadın Futbol takımı oyuncusu 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu, diğer futbolcuların fark etmesi üzerine, sahada bulunan sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.


HASTANEYE YÜRÜYEREK GİRMİŞTİ


Hastaneye yürüyerek giren ancak beyin kanaması geçirdiği öğrenilen genç sporcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.


Maçtan hemen önce çekilen bu fotoğrafta Zeynep Eroğlu 6 numaralı formayla görülüyor

Zeynep'in oynadığı bir maçtan görüntüler:








Haberin Devamı