Gani Yıldız Beyin yiyen adam lazım!
HABERİ PAYLAŞ

Beyin yiyen adam lazım!

Haberin Devamı

Cesurlar için “yürek yemiş” derler. Cesurdan yana derdimiz yok ama akıllı adam eksik sanki. Bence yüreği azaltıp bol bol beyin yemeli!



Robotlar insanların işlerini ellerinden alacakmış. Valla bizim memleketteki robotların işi zor; olmayan şeyi almaya çalışırken devreleri yanabilir!



İstanbul’da her 10 kişiden 8’inin gözü apartman dairesindeymiş. O zaman, kulağı ev kredisi oranlarında, aklı da oran düşünce alacağı kredinin ödeme planındadır!



Kredi kartıyla temassız işlem yapabilmek güzel ama ah keşke cep dolu olsa, ‘parayla temaslı işlem’ de yapabilsek!



Yağmur İstanbul’un trafik yoğunluğunu yüzde 80’lere çıkarmış. Dahi Elon Musk’a rica etsek; yağmurla trafik yoğunluğunu yüzde 30’a düşürüp elde kalan yüzde 50’yi barajların doluluk oranına ekleyecek bir çözüm bulsa!



Futbol sahalarında görmek istemediğimiz (fakat gördüğümüz) olayların aynı zamanda hayatın hiçbir alanında görmek istemediğimiz olaylar olması durumun vahametini gözler önüne seriyor.



Üç tarafımız denizlerle çevrili ama yeteri kadar kullanmıyoruz. Mesela ben ‘deniz’i uzun süre sonra ilk kez bu cümle içinde kullandım!



Küresel ısınmanın cilvesi olarak, ‘UFO görmüş masum köylünün şaşkınlığına’ sıkı bir rakip çıktı: ‘Kar görmüş masum İstanbullu’.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder