Coşkun Türk Beyinsiz!
HABERİ PAYLAŞ

Önce işin kolayına kaçıp Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum’a sallayalım, sonra sahanın içindekilerine girelim... Takımda eksik çoktu, tamam... Cezalar ve sakatlıklar nedeniyle Lugano, Mehmet Topuz, Cristian ve Özer forma giyemeyecekti. Ancak Daum, Emre, Alex ve Semih’i yanında oturtarak takımı beyinsiz (oyun kurucusuz) bıraktı. Forvette Güiza ve Gökhan Ünal var, ama onlara top atacak bir beyin yok.

Fenerbahçe’yi klasik anlamda oyun kurucu olmadan ne zaman seyrettiğimi hatırlamıyorum. Alex yoksa Deivid ya da Semih o görevi yapıyordu. Son dönemlerde de Özer. Ama dünkü oyun kurgusu için Daum’un kafasında beyin yoktu ve sahaya sürdüğü 11’de bunu gördük. Sonra baktı pabuç pahalı önce Emre sonra da Alex’i oyuna aldı ve bir şans golüyle beyinsizliğin faturasını ağır ödemedi.

Haberin Devamı

Şimdi gelelim sahanın içindekilerine. Tamam, Daum hata yaptı... Ancak Fenerbahçe formasını giyen futbolcular 3-0’lık skor avantajını koruyamaz mı? Ayaklarına gelen topu tutup oyunu soğutup zaman zaman da organize atak geliştiremez mi? Sivas maçından sonra “Yedekler hazır olduklarını gösterdi” demiştik. Karşılarında biraz dişli ekip olunca böyle bocalayacaklar mı

? Bir Avrupa takımı, bırakın Avrupa’yı iyi bir Türk takımı dünkü oyunla Fenerbahçe’den hangi futbolcuyu transfer etmek ister? Haticeye değil neticeye bakalım diyenlere “Haklısınız, Fenerbahçe şans golüyle turu geçti” derim. Ancak Bursaspor karşısında deyim yerindeyse dağılan, ezilen takıma da bir bakın derim. Maç başlığında belirttiğimiz gibi bu maçta gurur Bursa’nın tur Fener’in.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder