Ekonomi Beykent'e 530 milyon lira yatırdı

Beykent'e 530 milyon lira yatırdı

Paylaş
Beykent'e 530 milyon lira yatırdı

Gül İnşaat, İstanbul Beykent’teki ‘Avenue İstanbul’ evlerini satışa çıkardı

Projede 736 rezidans, 170 mağazalık AVM ve 40 ofis var. Evlerin metrekaresi 4 bin liradan başlıyor. Büyüklükleri ise 89 ile 187 metrekare arasında değişiyor.

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “Bölgede genelde küçük metrekareli evler yapılırken, Avenue İstanbul’da büyük evler yapıyoruz. Yeşil, su ve açık havada alışveriş projenin en önemli özelliklerinden. Avenue İstanbul’da yer alan AVM üstü açılır kapanır olarak planlandı. Lansmana özel 4 bin başlayan fiyatlarla satışa çıkan Avenue İstanbul’da, proje bitiminde metrekare birim fiyatlarının 8 bin lira seviyelerine çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk ise, “Burada bölgenin ihtiyaçlarını analiz ederek hareket ettik. Gül İnşaat’ın konut ve AVM deneyimi bizim de perakende deneyimimizi bu projede göstermiş olacağız” bilgilerini verdi.


GÖL MANZARALI


Avenue İstanbul’da daire tipleri, 1+1’ler 89, 2+1’ler 139, 145 ve 156, 3+1’ler ise 187 metrekare olarak planlanmış durumda. Evler, Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzaralı. Ayrıca her dairenin geniş balkonları var.


E-5 KARAYOLUNA KOMŞU


Proje, E-5 karayoluna komşu, Metrobüs Tüyap durağının yanında, Tem-Hadımköy bağlantı yolu karşısında yer alıyor. Ayrıca Beylikdüzü-Sefaköy metro hattının da son durağında. Avenue İstanbul evleri, Eylül 2019’da teslim edilecek.

Haberin Devamı