Eğitim - Kariyer Beykoz Üniversitesi’nde 3 yeni yüksek lisans bölümü açıldı

Beykoz Üniversitesi’nde 3 yeni yüksek lisans bölümü açıldı

Paylaş
Beykoz Üniversitesi’nde 3 yeni yüksek lisans bölümü açıldı

Beykoz Üniversitesi’nde bilgi çağının gereksinimleri doğrultusunda 3 yüksek lisans bölümü daha açıldı. Kayıtlar ve mülakatların devam ettiği bu bölümlerin arasında 'İş ve Örgüt Psikolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı', 'İletişim Tasarımı ve Göstergebilim tezli ve tezsiz yüksek lisans programları yer alıyor. Beykoz Üniversitesi Yüksek Lisans Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Orhan Göker, adayların online olarak yaptıkları başvuruların ardından programlara kabul için sınav ve mülakata gireceklerini belirterek, “Değerlendirme sonunda adaylar kesin kayıt hakkı kazanıyorlar” diye konuştu

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nde yeni yüksek lisans bölümleri açıldı. Bu bölümler arasında; ‘İş ve Örgüt Psikolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı’, ‘İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Tezli Yüksek Lisans Programı’, ‘İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ yer alıyor.

Haberin Devamı

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILIYOR

Beykoz Üniversitesi Yüksek Lisans Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Orhan Göker, yüksek lisans programlarına başvuracak adayların en az 4 yıllık bir yükseköğrenim programından mezun olduklarını gösteren lisans diploması ya da mezuniyet belgesine sahip olmaları gerektiğini belirtti.

Adayların online olarak yaptıkları başvuruların ardından programlara kabul için sınav ve mülakata gireceklerini söyleyen Prof.Dr. Orhan Göker, “Değerlendirme sonunda adaylar kesin kayıt hakkı kazanıyorlar. Tezli bölümde okumak için adayın ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) belgesi sunması gerekmekte. Süresi üç yarıyılı kapsayan tezsiz programlarımızda ise ALES ya da yabancı dil belgesi şartı aranmamakta. Lisansüstü Programlar Enstitüsü'nde ayrıca önlisans veya lisans öğrenimini üniversitemizde tamamlayan mezunlarımıza da yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca yüksek lisans bölümlerine kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimize bölüm ücreti üzerinden yüzde 50 indirim de uygulanacak” dedi.

Haberin Devamı

Beykoz Üniversitesi, yüksek lisans programlarına Ocak 2019’a kadar başvuruları kabul edecek.