Dr. Haydar Dümen Beyler, her şey boy değil
HABERİ PAYLAŞ

Beyler, her şey boy değil

Haberin Devamı

Erkeklerin şu penis boyunu takıntı haline getirdiği malum. Sürekli endişeliler, çevreden duydukları abartı ölçülere inanıyor, kendilerine olan güvenlerini yitiriyorlar. Beyler, her şey boy değil, önemli olan kalitesi diye sürekli yazıyorum. Kadınlar bu konuya çok takılmaz, o ruhunun tatmin edilmesine bakar. Boş yere kendinizi üzmeyin.

Sevgilim kuşumu gördü ve çok korktu

Sevgilim benim kuşumu gördü ve çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım? Onu nasıl yola getiririm?

CEVAP Sevgili okurum, amuda kalkıp ters takla atman lazım. Ne demek ne yapmam lazım! Kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Ağzına zorla mı tıkacaksın? Tabii ki kızın dediği olacak.

Arkadaşlarımdan geri kalmak istemiyorum

16 yaşıma girmeme 3 hafta kaldı. Penisimin sönük hali 3 santim. Ereksiyon hali de 12 santimi geçmiyor. Arkadaşlarımdan geride kalmak istemiyorum. Acaba penisimi kalıcı olarak büyütebileceğim yollar var mı?

CEVAP Değerli okurum, diyelim ki bir arkadaşının boyu 1.80. Sen de 1.70 boyundasın. Her gün seni askıya alsak da bu boy uzamaz. 1.70 boyun nesi kötü ki? Ve de senin penisinin boyunun nesi kötü? Pekala iş görür. Bana göre 1-2 santim daha büyür. Normalsin. Kuruntularla kendini yorma. Aşağılık kompleksine girme.

Sevgilim acemi olduğumu söylüyor

20 yaşında bir genç kızım. Şimdiye kadar ilişkiye girmedim. Bir yıldır erkek arkadaşım var. Sevgilim birçok kere ilişkiye girmiş. Geçenlerde sürtünme yoluyla ilişkiye girmemize rağmen çok acı çektim. Her şey bittikten sonra bana çok acemi olduğumu söyledi. Sizce ne yapmalıyım? RUMUZ: UTANGAÇ

CEVAP Sevgili okurum, bu defteri kapatmalısın. Bu acılar sanıyorum ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de biraz hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin. Biraz daha düşünün. Orta yoldan da çok ayrılmayın.

Penisim neden küçüldü?

18 yaşındayım, karşı cinse kin besliyorum. Ergenliğe girdikten sonra bu kin daha da büyüdü. 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Acaba bunun nedeni psikolojik mi yoksa hasta mıyım? RUMUZ: DELB4LT4

CEVAP Değerli okurum, penis küçülmez. Kuruntudan herhalde gözlerin şeşibeş görüyor. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim zaten yeterli. Küçüklüğünde oluşan karşı cinse kin besleme duygularının izlerini sil. İleride ayrık otu gibi dal budak kök salmasın.

Genelevdekiler neden öptürmüyor?

Benim sorunum öpüşme. Genelevde bile öpüşemiyorum. Yani öptürmüyorlar. 27 yaşındayım ve bu durum bende sinir yapıyor. Size yalvarıyorum. Kafayı yemek üzereyim.

CEVAP Değerli okurum, genelevden söz ediyorsan kadın niye öptürsün ki? O parasını almaya bakar. Yani sen olsan 15-20 kişiyle öpüşür müsün? Buna ne nefes, ne dudak dayanır? Bir de erkeklerin ağız kokuları. Ayrıca oraya gidişteki amaç tek yönlü. Oradaki kadınlar haklı. Aşk yapmıyor, mekanik seks yapıyor. Sevgililerde ise olay öpüşmeyle aşkla başlıyor. Sonra sekse yöneliyor. Niye kafayı yiyorsun ki? Evlenme yaşın da gelmiş. Düzenli bir ortam oluştur. Sevgilin ya da partnerin de olabilir. Ama bence bu geneleve bir veda et ki psikolojini kurtar.

İlişkiye girildiği raporda yazar mı?

3 yıl önce bir kadınla ilişkiye girdik. Kadın şimdi adli tıbba gidip rapor alacakmış. Acaba raporda ilişkiye girdiğine dair belirtiler çıkar mı?

CEVAP Sevgili okurum çıkmaz.

Beni gören adam sanır ama penisim 10 santim

17 yaşındayım. Görünüşüme bakan beni adam sanır ama bir de bana sorun. Penisim sadece 10 santim. Mastürbasyon da yapmıyorum. Hayat bir oyunsa, küstüm oynamıyorum.

CEVAP Adamım, benim has adamım. Bu sözlerimi 10 yıl sonraki yaşamına adarım. Şimdi gençsin, dinçsin. Gel yaşlarımızı takas edelim. Ben neyim var, neyim yok sana vereyim. Ben sen oldum. Ula, tutmayın beni. Yaşıma göre hoplarım, zıplarım. Genç kızların önce ruhlarına atlarım, onların vazgeçilmez arkadaşı olurum. Gönüllerini ve gözlerini potansiyel gücümle doldururum ve senin oynamak istediğin oyunu öyle bir oynarım ki kızların başka yerlere bakacak gözü kalmaz. Dostlukla, arkadaşlığın yanında aşktan yana da söz kalmaz. Sen şu anda oyunun baş aktörüsün. Gelelim şu 10 santime; hadi sana iyi bir müjde: 1-2 yıl içinde olursa 12, bu sana yeter. “Yetmez” dersen bir umut gülü var. O mutlaka bahçede biter.

Mastürbasyon yaparken AIDS bulaşır mı?

17 yaşında bir genç kızım. AIDS hastalığının cinsel yolla bulaştığını duydum. Ben çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba mastürbasyon yoluyla da bulaşır mı?

CEVAP Sevgili okurum, bulaşmaz. Nereden bulaşacak? Elinden mi, havadan mı? Mübarek kuş gribi değil ki pencereden öten kumrulardan gelsin. Domuz gribi olsa desek bahçede domuzun da yok. Bu virüs bir yerlerden gelmeli. Ama uçacak kanadı yok. Hadi diyelim ki seni çok beğendi! Kiralık villa gibi yuvasına oturdu. Ama arada komisyoncu yok. Düşünüyorum da gökyüzünde yağan yağmurla gelebilir mi diye, derken ben yavaş yavaş kafayı yiyorum. Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Başladım kaşınmaya. Acaba Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne mi yakalandım? Ortada kene yok ama... Hadi sen buna bir cevap ver. Sen paçayı kurtardın ama ben senden şu anda rapor bekliyorum.

Kız arkadaşım hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ben onun ağzına boşaldım. Kız arkadaşım çok korkuyor. Hamile kalacağını düşünüyor. Ne yapalım? RUMUZ: ÇARESİZ

CEVAP Sevgili okurum, biraz doğaya bakın. Hayvanlara bakın. Hayatta ağzından gebe kalmış inek, koyun gördünüz mü? Ağızdan gebe kalırsa çocuk midede mi büyüyecek? Hadi biraz akıllanın.

3 günde 30 kez ilişkiye girdik, evlenince bu tempo düşer mi?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder