Gündem Beylikdüzü alev alev

Beylikdüzü alev alev

Paylaş
Beylikdüzü alev alev

Aynı binada bulunan plastik ambalaj ve ev aletleri üreten iki ayrı fabrika, çıkan yangınla kül oldu.

İstanbul Beylikdüzü'nda aynı binada bulunan plastik ambalaj ve ev aletleri üreten iki ayrı fabrika, çıkan yangınla kül oldu. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Yakuplu Sardunya Sokak Bakırcılar Sitesi'ndeki Plasan Ambalaj ve Duru ev Aletleri adlı iki ayrı fabrikanın bulunduğu 4 katlı binada, saat 01.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi Beylikdüzü ve Avcılar itfaiyesi yaptı. Ancak yangın Plasan Ambalaj'ın deposuna sıçrayınca itfaiye ekipleri yetersiz kaldı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı.

BİNA ÇÖKTÜ, İTFAİYE ERLERİ SON ANDA KAÇTI

Müdahale sırasında binanın ön cephesi çöktü. Bu sırada alevlere su sıkan bazı itfaiye erleri çöken bölümün altında kalmaktan son anda kaçarak kurtuldu. Bunun üzerine yangın bölgesine çevre ilçelerden takviye itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Fabrikanın bulunduğu sokağın dik olması ve buzlanma nedeniyle olay yerine giden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Fabrikanın bahçesinde bulunan bir kamyonet de dışarı çıkartılarak yanmaktan kurtarıldı. Binada çökme olması nedeniyle itfaiye köpük kuleleri ile alevlere uzaktan müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalarla kontrol altına alınan yangında, iki fabrika da kullanılmaz hale geldi.

Haberin Devamı

Bazı itfaiye erleri çalışmalar sırasında dumandan etkilendi.

Timur TARLIĞ/İSTANBUL,(DHA)