Türkiye (Son Dakika) Beyoğlu'nda bonzai içen taksici kaldırıma daldı! 4 kişi yaralı

Beyoğlu'nda bonzai içen taksici kaldırıma daldı! 4 kişi yaralı

Paylaş
Beyoğlu'nda bonzai içen taksici kaldırıma daldı! 4 kişi yaralı

Bonzai içip dehşet saçan taksici polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Beyoğlu'nda bonzai içip işe çıktığı iddia edilen bir taksici, direksiyon başında kendinden geçip 4 kişiyi ezdi. Bonzai dehşetini bir kez daha gözler önüne seren korkunç kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

BONZAİ DEHŞETİ!


Olay, Beyoğlu Ömer Hayyam Caddesi üzerinde, 25 Haziran Pazar günü meydana geldi. Cadde üzerinde ticari taksi ile seyreden kimliği belirsiz bir kişi, Hayyam Alt Geçidi'ne geldiğinde aracının kontrolünü kaybederek, kaldırıma çıkıp 4 yayaya çarptı. Bir aileden 7 kişinin bulunduğu kaldırımda 3 kişi son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu. Taksinin çarptığı ve vücutlarının çeşitli yerlerini ezdiği 4 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BONZAİ KULLANIP KALDIRIMA DALDI!


İHA'nın haberine göre, kazanın ardından çevre esnafı olay yerine gelerek, taksicinin kaçmasını engelledi. İddialara göre, emaneten bir günlüğüne para kazanmak için kullandığı taksiyle dehşet saçan taksici, bonzai denilen sentetik uyuşturucuyu kullandı. Olayın hemen ardından cep telefonu ile kaza yerini ve vatandaşları görüntüleyen bir kişi, açıklamasında, taksicinin kaçmak istediğini, ancak izin vermediklerini anlattı. Bir esnafın çektiği o görüntülerde, taksicinin aracında bonzai bulunduğu ve suçunu itiraf ettiği de yer aldı. Bonzai içip dehşet saçan taksici polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.





"BANA ÇARPTIKTAN SONRA KAÇTIM, BİR KEZ DAHA ÇARPTI"


Kazada yara alan aile fertlerinden Turan Özmen, olay yerinde korkunç kazayı anlatarak, "Ailecek bekliyorduk. Bayramlaşmaya, baş sağlığına gelmiştik buraya. Kaldırımda beklerken aniden bir araba bana çarptı. Baktım ki hepimize çarpmış. Bana çarptıktan sonra kaçtım, bir kez daha çarptı bana. Ben vuran adamı görmedim tabii. Bonzai içtiği söyleniyor. Doğruymuş. 4 kişiyi yaralandı burada, 3 kişi de son anda kurtuldu. Hepimiz şikayetçi olduk" dedi.

Haberin Devamı