Gündem Beyoğlu'nda fuhuş baskını

Beyoğlu'nda fuhuş baskını

Paylaş
Beyoğlu'nda fuhuş baskını

Beyoğlu'ndaki bazı diskoteklere yapıan fuhuş baskınında aralarında Rus, Fas ve Moldovya uyruklu 25'i kadın toplam 50 kişi gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Talimhane ve İstiklal Caddesi üzerindeki iki ayrı diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine harakete geçti.

Diskoteklere saat 01.00 sıralarında eş zamanlı olarak müşteri gibi giren polisler, kadınlarla otelde fuhuş için para karşılığı anlaştı. Diskotekte bulunan polisler alarında kullandıkları ’Beyoğlu Cıvıl Cıvıl’ parolasıyla dışarıda bekleyen meslektaşlarına haber verdi.

Yapılan baskında aralarında Rus, Fas ve Moldovya uyruklu 25’i kadın ile fuhuşa aracılık yaptıkları ileri sürülen 25 kişi gözaltına alındı.

Yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheliler yüzlerini çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı. Kadınların yapılan işlemlerin ardından sınırdışı edileceği ve fuhuşa aracılık eden şahısların ise adliyeye gönderileceği belirtildi.

Süleyman Kaya/DHA