Gündem Beyoğlu'nda polisi taşladılar

Beyoğlu'nda polisi taşladılar

Paylaş
Beyoğlu'nda polisi taşladılar

50'ye yakın PKK sempatizanı ellerinde meşalelerle Öcalan ve örgüt lehine sloganlar atıp polisi taşladı

Beyoğlu Dolapdere Hacı Ahmet Mahallesi ara sokaklarında 20:30 sıralarında toplanan 50'ye yakın PKK sempatizanı ellerinde meşalelerle Abdullah Öcalan ve örgüt lehine sloganlar atarak yürüdü. Aralarında çocukların da bulunduğu grup caddeye çıkmak isteyince caddede önlem alan Çevik Kuvvet ekipleri ile karşılaştı.

Yanlarında getirdikleri taşları polise fırlatan gruptan bazıları da yol kenarındaki çöp konteynerlerini polise sürükledi. Çevik Kuvvet ekipleri gruba biber gazı ile müdahale etti. Göstericiler bir yandan kaçarken bir yandan da polisi taş yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

SIKIŞAN PANZER OTOMOBİLİ EZDİ

Çevik Kuvvet ekipleri göstericileri ara sokaklarda hem yaya hem de panzerler ile kovaladı. Göstericileri takip eden bir çevik kuvvet panzeri ara sokakta dönüş yapmak isteyince sıkışıp kaldı. Geri çıkarak dönmeye çalışan panzer geri geri çıkarken park halindeki bir otomobile çarptı, otomobil de arkasında duran bir başka otomobile çarptı. Misafirlik için geldikleri sokakta araçları hasar gören araç sahipleri göstericilere ve polise isyan etti. Aracının kaskosunun olmadığını söyleyen vatandaş, terör örgütü sempatizanı gruba tepki gösterdi.

Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen 1 kişiyi göz altına aldı.

DHA