Gündem Beyoğlu'nda terör estirdiler

Beyoğlu'nda terör estirdiler

Paylaş
Beyoğlu'nda terör estirdiler

Beyoğlu'nda sabaha karşı bir börek salonunu basıp işyeri sahibi ve müşterileri gasp eden, yolda vatandaşları döven sonra da kuruyemişçiyi kurşunlayan 5 kişi, gözaltına alındı

Yolda yürüyen G.Y., K.B. ve K.E.’yi darp ederek cep telefonu ile cüzdanlarını gasp eden 5 kişi yaya olarak kaçtı. Bu olaydan 10’ar dakika arayla yolda yürüyen vatandaşlar, zanlılar tarafından önce darp edildi, daha sonra cep telefonu ve cüzdanları alındı.

Zanlılar girdikleri bir börek salonun da işyeri sahibini tehdit edip kasadaki paraları aldılar daha sonra da müşterilerin cep telefonlarını gasp ettiler.

Son olarak bir kuruyemiş dükkanına tabancaylarıyla kurşun yağdıran zanlıları yakalamak için bölgeye, çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede görev yapan ve peşpeşe gelen olay ihbarları ile alarma geçen güven timlerine ait 5 polis, kısa sürede zanlıların bulunduğu sokağı belirledi.

Düzenlenen operasyonda önce zanlılardan Okan Ö.(24) ile Gökhan B.(25) gözaltına alındı. Daha sonra kaçmaya çalışan diğer zanlılar Ercan S.(21), Serkan T.(24), Bülent D.(23) de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen yakalanan zanlılardan Bülent D.’nin uyuşturucu madde bulundurmak, Ercan S.’nin ise hırsızlık suçundan sabıkası olduğu belirlendi.

Poliste ifade veren zanlılar, çok sarhoş olduklarını ve yaptıkları hiçbir şeyi hatırlamadıklarını söyledikleri belirtildi. Poliste işlemleri tamamlandıkta sonra adliyeye gönderilen zanlılar haklarında hazırlanan 9’ar suç dosyasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ali AKSOYER/DHA