Türkiye (Son Dakika) Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu'nda yangın paniği

Paylaş
Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu'nda şofbenden çıkan yangın paniğe neden oldu. Binada oturanlar, apartman boşluğunu kaplayan dumandan etkilenmemek için kendilerini balkonlara attı

Yangın, saat 18.00 sıralarında Yahya Kahya Mahallesi, Işık Sokak’taki bir apartmanın bodrum katındaki dairede çıktı. Erdal Vural duş aldığı sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle şofbenin elektrik kabloları alev aldı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28805","28805","201503","28805-278644.jpg","1", "0","Beyoğlu’nda yangın paniği!");

Elinden hafif şekilde yaralanan Vural kendini dışarıya attı. Mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Zemin kattan çıkan dumanlar kısa süre içinde üst katlara kadar ulaştı.

Üst katta oturan bina sakinleri, dumandan etkilenmemek için kendilerini balkonlara attı. Bir vatandaşın, dumandan etkilenmemesi için çocuğunun yüzünü eliyle kapattığı görüldü.

YAŞLI KADIN PANİĞE KAPILDI


Bu sırada, birinci katta oturan Havva Apaydın adlı kadın korku dolu anlar yaşadı. Yaşlı kadını mahalleli sakinleştirmeye çalıştı. Mahallede de yangın nedeniyle büyük panik oldu.

Evinde yangın çıkan Erdal Vural, "Şofben ile banyo yapıyordum. Bir koku hissettim. Baktım, şartelden ateş çıkıyor. Ateş çıkar çıkmaz kendimi dışarıya attım ve camları kırdım" dedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle evin banyosunda küçük çaplı hasar meydana geldi.


Özgür EREN / İstanbul, (DHA)