Magazin Beyonce'den Kim Kardashian'a şok hareket!

Beyonce'den Kim Kardashian'a şok hareket!

Paylaş
Beyonce'den Kim Kardashian'a şok hareket!

Beyonce ikizleri Rumi ve Sir'i dünyaya getirdikten sonra hediye yağmuruna tutuldu. Bu hediyelerden birinin sahibi ise Kim Kardashian'dı! Ama Beyonce bakın Kardashian'ın gönderdiği hediyeleri ne yaptı...

Kim Kardashian ile Beyonce arasında sular durulmuyor. Tüm dünyanın yüzlerini merak ettiği Beyonce'nin kizleri Rumi ve Sir için Kim Kardashian tasarımcısına özel olarak bebek kıyafetleri hazırlattı ve hepsini hastaneye yolladı. Ancak Kim Kardashian'a dargın olan Beyonce giysileri kabul etmedi. Tüm giysileri hastanedeki hemşirelere dağıttı.

NE OLMUŞTU DA ARALARI BOZULDU?


Kim Kardashian ve Beyonce arkadaşlıklarını sonlandırdı




'BEETHOVEN'I ARAŞTIRSINLAR'


Bir süre sessizliğini koruyan Jay Z., bombayı patlattı: "Bizim İlluminati ile ilgili mesajlar verdiğimizi öne sürüyorlar. Bu konuda detaylı açıklama yapmak istemiyorum. Ancak bizi eleştirenler biraz, Beethoven'ı araştırsınlar. Illuminati'nin merkezinde onun yer aldığını görürler. Bu tarikatın asıl başlangıcının, Beethoven'ın bestelerinde olduğunu anlamak için biraz dikkat yeter" açıklamasını yaptı. Dünyanın en ünlü ve etkileyici bestecilerinden olan Alman Ludwig van Beethoven'ın, 46 bestesinden 40'ında, İlluminati mesajları verdiği anlaşıldı. 1827 yılında 57 yaşındayken hayatını kaybeden Beethoven'ın, İlluminati tarikatının simgesi olan üçgenin en tepesinde yer aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı