Magazin Beyonce'den sonra bir sürpriz daha: George Clooney ikiz babası oluyor!

Beyonce'den sonra bir sürpriz daha: George Clooney ikiz babası oluyor!

Paylaş
Beyonce'den sonra bir sürpriz daha: George Clooney ikiz babası oluyor!

George Clooney ve eşi Amal Clooney ikiz bebek bekliyor. Çiftin haziranda bebeklerine kavuşacakları öğrenildi

George Clooney’nin eşi Amal Clooney’nin hamile olduğuna dair söylentiler geçen ay ortaya atılmış ancak bugüne dek doğrulanmamıştı.

JULİE CHEN AÇIKLADI!

The Talk's adlı talk şov programının sunucusu Julien Chen, George Clooney’ye haberi doğrulattıktan sonra programında çiftin ikiz bebek beklediği bilgisini verdi.

CBS kanalında yayınlanan programda Chen, “Beyonce ikiz bebek bekleyen tek süper star değil. George ve Amal Clooney’i tebrik ederim” diyerek ikizlerin haziranda doğacağını açıkladı.


Beyonce ikizlere hamile




Geçen hafta, 55 yaşındaki aktör George Clooney ile birlikte Barcelona Havalimanı’nda görüntülenen 39 yaşındaki insan hakları avukatı Amal Clooney’nin göbeği dikkat çekmiş ve hamilelik söylentileri daha da yaygınlaşmıştı.

George Clooney’nin yakın arkadaşlarından oyuncu Matt Damon da ET Canada’ya verdiği röportajda, “George adına heyecanlıyım. Amal harika biri. George büyük ikramiyeyi kazandı. Çünkü Amal dikkat çekici bir kadın. Birlikte harika ebeveyn olacaklar. Bu çocuklar çok şanslı” açıklamasını yaptı.



Lübnan kökenli İngiliz olan Amal Clooney’nin ikizlerinin cinsiyetleri de belli oldu: Biri kız, biri erkek.

2014'TE EVLENDİLER

George ve Amal Clooney çifti, Eylül 2013’te bir yardım etkinliğinde ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışmıştı. Nisan 2014’te nişanlanan çift, aynı yıl 27 Eylül’de de evlendi.

George Clooney, daha önce verdiği röportajlarda tekrar evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı kesinlikle düşünmediğini söylemişti.



ABD’li oyuncu 1989-1993 yılları arasında oyuncu Talia Balsam’la evliydi. 2000-2005 yılları arasında İngiliz model Lisa Snowdon ile birlikte olan Clooney’nin hayatına Krista Allen, Sarah Larson ve Elisabetta Canalis gibi pek çok yıldız girdi. Amal Clooney’den önce ünlü aktör, 2011-2013 yılları arasında Stacy Keibler ile aşk yaşadı.

MADONNA DA AFRİKALI İKİZLERİ EVLAT EDİNDİ

İkisi biyolojik, ikisi de evlatlık olmak üzere dört çocuk annesi olan Madonna, Doğu Afrika ülkesi Malavi’den ikiz kız kardeşleri evlat edindi.

Bu konuda uzun süredir koruduğu sessizliğini sosyal medyada bozan popun kraliçesi, aylardır gizli olarak sürdürdüğü evlat edinme süreci sonucu artık Afrikalı Esther ve Stella Mwale adlı ikizlerin annesi olduğunu Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla ilan etti.



Madonna, sosyal medyadan şu notu yazdı:

“Resmi olarak Malavi’den ikiz kız kardeşleri evlat edinme süreni tamamladığımı doğrulayabilirim ve onların artık ailemimizin bir parçası olmalarından dolayı çok sevinçliyim. Bu durumu sağlamak için Malavi’de yardımcı olan herkese minnettarım ve medyadan bu geçiş sürecinde özel hayatımıza saygı göstermesini istiyorum. Ayrıca arkadaşlarıma, aileme ve büyük ekibimine desteğiniz ve sevginiz için teşekkür ederim.”










Y

Haberin Devamı