Türkiye (Son Dakika) Beyzbol sopasıyla gelen ölüm

Beyzbol sopasıyla gelen ölüm

Paylaş
Beyzbol sopasıyla gelen ölüm

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde taraftar grubu ile market sahibi arasında çıkan kavgada başına beyzbol sopasıyla vurularak ağır yaralanan Halil Erol yaşamını yitirdi

Mustafakemalpaşa’da 19 şubat günü meydana gelen olayda, Çorumspor ile Balıkesirspor arasındaki 2’nci Lig maçını izlemek için yola çıkan Balıkesirspor taraftarları, Cumhuriyet Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan Selim Kurgan’a (27) ait markete girerek alışveriş yaptı.

İddiaya göre market sahibi Kurgan, alışveriş yaptıktan sonra para ödemeyen taraftarları uyardı. Bu sırada sinirlenip marketin camlarını kıran taraftarlar ile market sahibi arasında kava çıktı.

Kavgada bazı taraftarlar ile market sahibi hafif yaralanırken, market sahibinin arkadaşı T.E.’nin (21), kafasına beyzbol sopası ile vurduğu taraftarlardan Halil Erol ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 10 gündür yaşam mücadelesi veren Erol dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili esnaf ve taraftarlar hakkında ’Yağma, kasten adam yaralama, mala zarar verme ve tehdit ve hakaret’ suçlarından soruşturma sürdürülüyor.

Selahattin BUDAKOĞLU/DHA

Haberin Devamı