Magazin Bez topu gibi bebeği oldu!

Bez topu gibi bebeği oldu!

Paylaş
Bez topu gibi bebeği oldu!

11 ünlü sanatçı, Trendus.com ile işbirliği yaparak lösemi tedavisi gören çocuklara hayat verecek bir çalışmaya imza attı

LÖSEV 12. kuruluş yılında anlamlı bir projeye evsahipliği yapacak. 1998 yılında kurulan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 11 ünlü isim ve Trendus.com’un işbirliğiyle ‘12. Yılda 12 Bebek” projesini hayata geçiriyor.

Haberin Devamı

DÜĞME GÖZLER

Bu proje ile Açelya Akkoyun, Bahar Korçan, Beren Saat, Cemil İpekçi, Çağla Şikel, Derya Baykal, Dilek Hanif, Hülya Avşar, Özgür Masur, Tülin Şahin, Tuvana Büyükçınar ve Trendus, LÖSEV annelerinin ürettiği bez bebekleri yeniden tasarladı. Sanatçılar, gözlerini düğmelerden saçlarını iplerden yaptıkları bez bebekleri, rengarenk kıyafetlerle giydirip süsledi.

Ünlü isimlerin LÖSEV’in 12. yıl anısına yeniden giydirip süslediği bebekler için 8 Kasım Pazartesi günü sanatçı Ege’nin şarkıları eşliğinde gerçekleşecek tanıtım resepsiyonu düzenlenecek. LÖSEV’in 12. yıl bebekleri, 9-14 Kasım tarihleri arasında İstinye Park’ta sergiye açılacak. Bebekler, 15-21 Kasım’da da Palladium Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek.

ANNELER ÜRETİYOR

Daha sonra Ankara ve İzmir’de sergilenecek bebekler, Ispanak markası altında sanatçıların isimleriyle üretilip satışa sunulacak. Satışlardan elde edilecek gelir, lösemi hastası 0-16 yaş grubu çocuklara ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetleri götüren LÖSEV’e aktarılacak. Duyarlı sanatçıların yeniden tasarladığı ‘Bez Bebekler’, annelerin tedavileri süren çocuklarına olan özlemlerini, umutlarını ve hayallerini anlattıkları en güzel ürünlerden biri olarak Lösemili Çocuklar Vakfı’nın atölyelerinde üretiliyor.

Haberin Devamı