Türkiye (Son Dakika) Biber gazı sıkıp gasp ettiler

Biber gazı sıkıp gasp ettiler

Paylaş
Biber gazı sıkıp gasp ettiler

Antalya'da bir kadınla kavga eden Mührime Kaya'nın yanına gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, yüzüne doğru biber gazı sıktıkları Kaya'nın cep telefonunu gasp edip kaçtı

Olay, Muratpaşa Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı’nda dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Mimarlık ofisinde çalışan Mührime Kaya, pasaj içinde, kendisine çarptığı için bir kadınla kavga ederken yanına gelen ve kendisini polis olarak tanıtan kişilerin yüzüne önce biber gazı sıktığını, ardından cep telefonunu alarak kaçtığını iddia etti.

>> OKULDA ARKADAŞLARINA SIKTI, HASTANELİK ETTİ

Haberin Devamı

Kendisini polis olarak tanıtan kişilerin plakalı otomobile binerek olay yerinden uzaklaştığını belirten Kaya, astım hastası olmasından dolayı nefes almakta zorlandığını söyleyince ambulans çağrıldı. Gözleri yanan ve sık sık "Ya ambulans nerede? Lütfen ya" diyerek bağıran Kaya’ya çevredekiler limon verdi.

Özel güvenlik görevlisine yaşadıklarını anlatan Mührime Kaya, şunları söyledi:

'Pois olduklarını söylediler'

"Bana çarpan bir kadınla kavga ediyorduk. Yanımıza gelen ve polis olduklarını söyleyen 2 kişi, yüzüme doğru biber gazı sıktı. Daha sonra elimdeki cep telefonunu alarak kaçtılar."

Bir süre sonra olay yerine gelen motosikletli polis ekipleri, telsizle merkeze aracın plakasını ve şüphelilerin eşkalini bildirdi. Ardından gelen ambulansta tedavisi yapılan Kaya, polis otomobiline bindirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

DHA