Türkiye (Son Dakika) Bıçaklayarak öldürdüğü karısını gizlice dinletmiş!

Bıçaklayarak öldürdüğü karısını gizlice dinletmiş!

Paylaş
Bıçaklayarak öldürdüğü karısını gizlice dinletmiş!

Bursa’da Tahsin Taner Açıkgöz boşanmak isteyen karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürmüştü. Savcılık, aldattığını düşündüğü eşi için eve ses kayıt cihazı yerleştiren ve birkaç gün sonra da cinayet işleyen cani koca için ağırlaştırılmış müebbet talep etti

Bursa Nilüfer'de Fatma Açıkgöz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 16 yıllık eşi Tahsin Taner Açıkgöz’den boşanmak için geçen kasım ayında dava açtı. Dava sürerken mahkeme Tahsin Taner Açıkgöz’e evden uzaklaştırma cezası verdi. Bu sürede bir markette çalışan Fatma Açıkgöz, başka bir evde yaşamaya başladı. Şubat ayında olayın yaşandığı gün işe gitmek için evden çıkan Fatma Açıkgöz, yolda pusu kuran eşi Tahsin Taner Açıkgöz tarafından 15 bıçak darbesiyle öldürüldü. Cani koca, tutuklanarak cezaevine konuldu.


EVE SES KAYIT CİHAZI YERLEŞTİRMİŞ


Savcının hazırladığı iddianamede, sanık Tahsin Taner Açıkgöz’ün eşinin başka bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiği, oğlu aracılığıyla evine ses kayıt cihazı koyarak konuşmaları kayda aldığı, olay günü eşini aradığı, kendisiyle konuşmak istememesine sinirlendiği ve olay günü saat 13.00’te evden çıkacağını bildiği için ekmek bıçağıyla olay yerine gittiği ifade edildi.


'YÜZÜMÜZÜ YERE EĞDİRMEYECEKSİN!'


Taner Açıkgöz’ün 100 metre ileride beklediği, sokakta yürüyen eşini durdurup yüzüne karşı, "Ben sana demedim mi benim ile oğlumun yüzünü yere eğdirmeyeceksin! Değer miydi bir Allahsız için bizi parçaladığına" diyerek bıçağı sapladığı, bıçağı daha sonra çöp konteynerine atarak evine gittiği, çocuklarıyla vedalaştıktan sonra bir taksiye binerek polis merkezine 20 metre kala gelen polislere teslim olduğu, kasten eşini öldürmek suçundan TCK’nın 82/1-a maddesine göre "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası talebiyle dava açıldığı belirtildi.

Üç çocuk babası özel güvenlik görevlisi Tahsin Taner Açıkgöz, önümüzdeki aylarda hakim karşısına çıkacak.


Boşanma davası açan eşini 15 yerinden bıçakladı


Haberin Devamı