Gündem Bıçaklayıp çantasını çaldı

Bıçaklayıp çantasını çaldı

Paylaş
Bıçaklayıp çantasını çaldı

Bıçaklayıp çantasını çaldı

Aksaray’da 42 yaşındaki Ayşe Ağıl, kar maskeli bir kişinin saldırısına uğradı. Sırtından bıçakladığı Ağıl’nın çantasını alan saldırgan kaçtı. Yaralanan Ağıl, hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Olay, Minarecik Mahallesi Eğri Minare karşısında dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Askerde olan oğluyla PTT Şubesi’nden telefonla görüştükten sonra evine gitmek için yola çıkan ev kadını Ayşe Ağıl, Eğri Minare önünde kar maskeli bir kişi tarafından durduruldu. Ağıl’ın elindeki çantayı almaya çalışan saldırgan, kadının direnmesi üzerine sırtından bıçakladı.

Ağıl’ın elindeki çantayı alan gaspçı, olay yerinden kaçtı. Sırtından bıçaklanan Ayşe Ağıl olay yerinin yakınında bulunan Özel Medi Saray Hastanesi’ne giderek durumu anlattı ve yardım istedi.

‘MARAZ ALİ’NİNKİ GİBİ MASKESİ VARDI’

Kısa süre sonra hastaneye gelen polis ekipleri kar maskeli saldırganı yakalamak için çevrede araştırma başlattı. Özel hastanede ilk müdahalesi yapılan Ayşe Ağıl daha sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Ağıl polise, “Ben askerde olan oğlum ile görüşmek için postaneye gittim. Oğlum ile görüştüm. Eğri Minare yanında bulunan evime gidiyordum. Evime 30 metre kala arkamdan Adanalı dizisindeki Maraz Ali’nin kar maskesi gibi maskesi bulunan bir kişi yanıma yaklaştı. Çantamı almaya çalıştı. Ben direnince sırtımdan bıçakladı. İçerisinde 170 TL para, cep telefonu ve nüfus cüzdanım bulunan çantamı alarak kaçtı. Ben de en yakın hastaneye giderek olayı anlattım” diye ifade verdi.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)