Gündem Biçerdövere kaptırdığı bacakları koptu

Biçerdövere kaptırdığı bacakları koptu

Paylaş
Biçerdövere kaptırdığı bacakları koptu

Biçerdövere kaptırdığı bacakları koptu

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde, tarım işçisi 25 yaşındaki Şükrü Çeliker'in biçerdövere kaptırdığı bacakları diz hizasından koptu. Aydın Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Çeliker'in kopan bacaklarının parçalandığı için yerine dikilemediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ankara'dan 3 gün önce tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ne gelen Şükrü Çeliker, bir mısır tarlasında iş buldu. Bugün saat 10.00 sıralarında, tarlada hasat yapılırken Çeliker, mısır koçanlarını ayaklarıyla biçerdöverin önüne itmek istedi. Bu sırada ayağı kayan Çeliker, bacaklarını makineye kaptırdı. Biçerdöver operatörü, Çeliker'in feryatlarını duyarak makineyi durdurdu. Çevredeki diğer işçilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Çeliker'i sıkıştığı yerden çıkartamadı. Bunun üzerine AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. AKS 110 ekipleri, yaklaşık 1.5 saatlik bir çaba sonucunda her iki bacağı da kopan Çeliker'i sıkıştığı yerden çıkarttı.

Haberin Devamı

Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çeliker ameliyata alındı. Ancak, Çeliker'in kopan bacakları parçalandığı için yerine dikilemedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hüsnü ALTINDİŞ/AYDIN, (DHA)