Magazin Bihter'in çantası kapış kapış!

Bihter'in çantası kapış kapış!

Paylaş
Bihter'in çantası kapış kapış!

Dizi oyuncularının giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuvarların benzerleri ertesi gün internet sitelerinde satışa çıkıyor

Televizyon dizilerindeki kahramanlar, izleyicilerin giyim tercihlerini de etkiliyor. Kimi seyirci hayranlıkla izlediği oyuncunun üzerindeki tişörtün aynısını sırtına geçirirken kimi de parmağındaki yüzüğün benzerini takmayı tercih ediyor.

Akşam'ın haberine göre seyircinin bu ilgisini fark eden girişimciler, dizi oyuncularının kıyafet ve aksesuvarlarının benzerlerini internetteki pazarlama sitelerinde satışa çıkarıyor. Fatmagül'ün kolyesinden Ezel'in yüzüğüne, Polat Alemdar'ın saatinden Ferhunde'nin tişörtüne kadar birçok ürün 'gittigidiyor. com' gibi sitelerde satışa sunuluyor.

Oyuncuların kullandığı kıyafet ve aksesuvarlar, dizinin yayınlandığı günden hemen sonra internete düşüyor ve hayranları tarafından satın alınıyor.

EZEL'İN YÜZÜĞÜ

Ürünlerin çoğu sabit fiyatlarla satışa sunulurken, bazıları ise için ise açık artırma düzenleniyor. Dizi oyuncularının aksesuvar ve kıyafetleri arasında en çok Ezel'in yüzüğü ile Bihter'in çantası ilgi görüyor. İnternette yüzük 78.50, çanta ise 75.50 liradan satılıyor.

Haberin Devamı
changeTarget("news_content");