Magazin Bihter'in gönlü kimde?

Bihter'in gönlü kimde?

Paylaş
Bihter'in gönlü kimde?

Bihter'in gönlü kimde?

Levent Semerci’den ayrıldığı yazılan Beren Saat’in İbrahim Toraman ile aşk yaşadığı iddiası, magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti. Ünlü futbolcu, Beren Saat’i hayatında görmediğini söyledi.

BEREN SAAT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kelebek'te yer alan habere göre; “Aşk-ı Memnu” dizisiyle yıldızı parlayan Beren Saat, gündemden düşmüyor. Saat’in adı son günlerde Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu İbrahim Toraman’la anılıyor. İddiaya göre iki ay önce tanışan ve arkadaşlıkları kısa zamanda aşka dönüşen Saat ile Toraman, gizli gizli buluşmaya başladı. İddiaya ilk yanıt Toraman’dan geldi. Beren Saat’i hayatında hiç görmediğini söyleyen ünlü futbolcu, “Onu yalnızca televizyondan tanıyorum. Bir ilişki yaşasaydık, bunu açıkça söylerdim. Çünkü ortada saklanacak bir şey yok. Ama gerçekten Beren Saat’i tanımıyorum” dedi.

Beren'in eski sevgilisinin beklenmedik davranışı sonraki sayfada...

Beren Saat ile İbrahim Toraman’ın aşk yaşadığı iddiası kulislerde dolaşırken, Levent Semerci’nin eski sevgilisiyle barışmak istediği öğrenildi. Bir süredir film çalışmaları nedeniyle Amerika’da bulunan ünlü yönetmen, Türkiye’ye geçtiğimiz günlerde döndü ve ilişkilerine bir şans daha vermesi için Beren Saat’i ikna etmenin yollarını aramaya başladı. Semerci, bu isteğini eski sevgilisinin cep telefonuna mesaj atarak da dile getirdi. Şimdi merak edilen, Saat’in Semerci’nin barışma talebine ne yanıt vereceği...

Beren Saat haberleri:

BEREN'İN KAÇ PARMAĞI VAR?

BEREN ÇOK ACI ÇEKİYOR!

BİHTER FİRDEVS HANIM'A, SAAT ÇEHRE'YE SIĞINIYOR!

SAAT SEMERCİ'DEN BÖYLE AYRILDI!

2

Haberin Devamı