Osman Şenher Bıkkınlık gelmiş
HABERİ PAYLAŞ

Bıkkınlık gelmiş

Galatasaray takımı bu sezon bir türlü toparlanıp, taraftarını mutlu edecek futbol oynayamıyor. Dün gece Bank Asya 1. Ligi’nde oynayan Denizlispor karşısında bile zorlandılar. Bir de Denizlispor’un tam kadro sahaya çıktığını düşünün, o zaman ne olacaktı? Hagi kenarda çırpınıyor, ama değişen hiçbir şey yok. Sadece acaba daha iyi olur mu diye Lorik Cana’yı stopere almış, Misimoviç kulübede, Aydın ise Insua’nın önünde oynadı.

[[HAFTAYA]]

Bu değişikliğin takıma hiçbir artısı olmadı. İnanın insan üzülüyor. 25 milyon taraftarı olan bir çınar, belki devrilmiyor, ama zangır zangır sallanıyor. Düşünün, 33 yaşındaki Ayhan, takımın en büyük yıldızı. Diğer yıldız ise 2 gol atan Pino’ydu. Harry Kewell’ın yerine oyuna giren Emre Çolak da gayretliydi. Bu üç futbolcu olmasa taraftar neyi seyredecek? Hagi-Tugay Kerimoğlu ikilisi bir şeyleri değiştirmek istiyorlar, bu belli. Çok da çabalıyorlar.

Haberin Devamı

Kulübede yerlerinde duramıyorlar. Bu teknik adamlara zaman tanımak gerekir. Bir kere kesinlikle takımdan gidecek çok futbolcu var. Devre arasında Florya’da kesinlikle kıyamet kopacak. Benim tanıdığım Hagi, hiç kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Aynı şekilde yeni transferler de yapılacak. Başka da çare yok zaten! Ligin ikinci yarısı 55 bin kişilik yeni stad Türk Telekom Arena’da oynanacak. Bu takım güçlendirilmezse, göze hoş gelen futbol oynamazsa, Galatasaray taraftarı kırılgandır, koca stada 10 bin kişi gitmez. Sonuçta şu an Galatasaray için söylenecek tek söz var: “Sabır... Sabır... Sabır...”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder