Candaş Tolga Işık Bilal Erdoğan
HABERİ PAYLAŞ

Cümle alem bilir ki, Başbakan Erdoğan’ın ailesiyle ilgili haber yapılmaması yönünde son derece haklı bir hassasiyeti vardır. Allah’ı var, medyamızın büyük bir bölümü de bu hassasiyeti anlar ve saygı gösterir. Siyasi olmayan kişilerin sadece siyasetçilerin akrabaları olduğu için zırt pırt haber yapılmaları meslek ahlakı açısından da fauldur.

Ancaaaak...

[[HAFTAYA]]

Son günlerde dikkatimi çeken bir durum var. Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan sosyal paylaşım sitesi twitter aracılığıyla basbayağı siyaset yapıyor. Miting alanlarından yorumlar yazıyor, AK Parti ile ilgili mesajlar veriyor. Hatta önceki gün bir adım daha öteye giderek, “Muhalefet liderini referandumun üzerinden 24 saat geçmeden basın toplantısı yapmaya cesaret gösterdiği için tebrik ediyorum” diye yazarak hem Kılıçdaroğlu’na ayar verdi hem de onun üzerinden eski genel başkan Baykal’a laf çaktı.

Haberin Devamı

Yakınındaki biri Başbakan’a sorabilir mi: Bilal Erdoğan siyaset yapmaya başladığına göre, üzerindeki “aile mensubu” dokunulmazlığını kaldırıp hakkında iki satır yazı yazma hakkımız var mıdır, yok mudur?

Oy kullanamayan Erdoğan olsaydı...

BİR: Kemal Kılıçdaroğlu gibi “Hiç kimseyi suçlamıyorum. Bu benim hatam” demezdi.

İKİ: Bir liderin seçim kütüğüne adını yazdırmak gibi işlerle ilgilenecek zamanı olmadığını, buna özel kalemin baktığını açıkça söylerdi.

ÜÇ: “Sorumlu arkadaşlar noktasında gereğini yapacağım” derdi.

DÖRT: Özel kalemdekileri kalem kutusuna kadar değiştirirdi.

BEŞ: Danışmanlarını toplayıp okkalı bir fırça çeker böyle bir skandalın içinden bile “karizmatik bir lider” olarak çıkmayı başarırdı. ALTI: Asla çıkıp özür dilemez; bu hatayı yapanlara milletten özür diletirdi.

Nihat Doğan’ın şeref tribününde ne işi vardı?

Önceki akşam Ali Sami Yen Stadı’ndaki Galatasaray-Gaziantepspor maçını seyrediyorum...

Lig TV kamerası bir ara şeref tribününü gösterdi.

O da ne?

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın arka sırasında tanıdık bir sima:

Kim o?

Nihat Doğan!

Şaka değil, bildiğimiz türkücü Nihat Doğan!

Anladığım kadarıyla artık şeref tribününe girmek için kim olduğunuzun önemi kalmamış.

Haberin Devamı

Şeref tribünlerinin girişi gece kulüplerinin kapısına dönmüş.

Önceden bir tanıdık aracılığıyla isim yazdırıp girebiliyorsun: Nihat+2...

O halde haftaya Kadıköy’deki Fenerbahçe- Beşiktaş maçına beni de yazın: Candaş+8...

Mahallede kim var kim yok toplayıp şöyle ayaklarımızı uzatarak şeref tribününde maç seyredelim.

HERŞEYCİYİZM!

CHP’li olup Tayyip Erdoğan’ı sevmek, ülkücü olup anayasaya ‘Evet’ demek, AK Partili olup Kılıçdaroğlu’na inanmak istiyorum. Yeni trend bu: Herşeyciyizm!

MHP’de Devlet Bahçeli dönemi bitiyor mu?

-Rizeli Tayyip Erdoğan Rize: Yüzde 76,5 EVET

- Tuncelili Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli: Yüzde 80,83 HAYIR

- Diyarbakır Milletvekili Selahattin Demirtaş Diyarbakır: Yüzde 65 BOYKOT

Osmaniyeli ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli Osmaniye: Yüzde 42 HAYIR

Başka sorusu olan?

Referandum röportajları sırasında Başbakan’a sorulmuş en ‘yağlı’ 3 soru!

1- “Türk siyasetinde 3 tane mihenk taşı isim var: Menderes, Özal ve Erdoğan... Yani siz! Menderes siyaseti demokratikleştirdi. Özal ekonomiyi liberalleştirdi. Siz ise hem ekonomiyi hem de siyaseti demokratikleştirdiniz. Tarih yazanlar sizin attığınız bu büyük adımları not düşmeye hazırlanıyor. Bunu kimse yadsıyamaz. İki kere iki dört! Peki bundan sonraki dönemde kafanızda nasıl bir başarıya imza atmak var?”

Haberin Devamı

2- “Sizin bu temponuza oruç tutmayanlar bile zor dayanır. Siz nasıl böyle dinç ve dinamik kalabiliyorsunuz?”

3- “Kılıçdaroğlu, ‘AK Parti’de yiyiciler, Ali Dibocular, kalpazanlar var’ diyor. Biliyoruz ki bu aslında muhalefetin anayasa paketini konuşturmamak için yaptığı bir taktik... Bu ifadeleri kullanan insanlar yarın sizin yüzünüze nasıl bakacak?”

Bakan Kavaf, Eyşan’a ‘Hoop’ de!!!

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Eyşan yıllarca Ömer’le flört ettikten sonra Ömer’in en yakın arkadaşı Cengiz’le evlendi. Ömer’den hamile kaldı ama Cengiz’e ‘Çocuk senden’ dedi. Bu da yetmezmiş gibi Cengiz’le evliyken Ezel’le birlikte oldu. Görünen o ki; Ramiz Dayı’nın yeğeni Sekiz’e de manyel vermekte. Bu konulardaki hassasiyetiniz herkesin malumu! Lütfen, Eyşan’ın genç kızlarımıza ‘kötü örnek’ olmasına engel olun!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder