Magazin Bilgin Gökberk'in canlı yayında zor anları

Bilgin Gökberk'in canlı yayında zor anları

Paylaş
Bilgin Gökberk'in canlı yayında zor anları

Bilgin Gökberk'in canlı yayında zor anları

Geçen hafta Sky Turk'te Bilgin Gökberk'in sunduğu "Radyocu" programında inanılmaz bir olay yaşandı. İşte Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un köşesine taşıdığı o olay:

Haberin Devamı

Bir hafta önce yapılan sokak röportajında bir Galatasaray taraftarı, Rijkaard'ı ağır bir dille eleştirmişti. Bu röportajı ekrana taşıyan Gökberk de vatandaşın eleştirilerini eleştirmişti. Gümüş işi yapan kızgın taraftar, program ekibine ulaşıp, cevap hakkını kullanmak istediğini bildirdi.

Gökberk de büyük bir medeniyet örneği göstererek, adamın dükkanına kamera gönderip, yeni görüşlerini sordu. Bu bandın yayına verilmesinin ardından stüdyoda seyirci olarak bulunan gençlerden biri mikrofonu eline aldı ve Gökberk'le kendince dalgasını geçmeye başladı.

"Abi dikkat ediyor musun bu programda hep kel adamlarla röportaj yapıyorlar. Bir de vatandaş senin isminin arasına 't' harfi koyuyor, 'k' olması gerekirken... Sen fark etmemiş olabilirsin. Ben dikkatini çekmek istedim. Gökberk olmalı ama adam sana garez olduğu için t'li kullanıyor ismini..."

Haberin Devamı

O anda Bilgin Gökberk'in yüzü değişti. 10 saniye sonra rejiden bir bant girilmesini istedi ve programa ara verdi.

Stüdyoya dönüşte Gökberk reklam arasında olan biteni anlattı:

"Evet, şu anda bizim keyfimiz yerinde. Her şey normal durumda. Ancak izleyiciler arasından dört arkadaşımızı dışarı çıkarmak zorunda kaldık. Aslında lafın başındaki o kel muhabbetinden duruma uyanmıştım. Ben uzun süre rehberlik yaptım. Alman'ıyla Japon'uyla, Fransız'ıyla senelerce iş yaptım. Herkesin dilinden anlarım, niyetini bilirim. En az o seyircilerimiz kadar zekiyim yani... Evet, bunlar canlı yayında başımıza gelebilecek şeyler. Canlı yayının rengi, tuzu, biberi, neşesi..."

Ne diyelim, geçmiş olsun... Allah her canlı yayın sunucusunu böylelerinden korusun...