Spor Bilic, Oğuzhan'dan şikâyetçi

Bilic, Oğuzhan'dan şikâyetçi

Paylaş
Bilic, Oğuzhan'dan şikâyetçi

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, kendisini geliştirmediğini düşündüğü Oğuzhan Özyakup'tan şikâyetçi

Bilic, yakın çevresine Oğuzhan ile ilgili olarak dert yandı ve “İstediğim düzeye hâlâ gelebilmiş değil. Kapasitesinin çok çok altında. Bu takımda forma giydiği ilk günden beri herkes onun futbolunun üzerine koymasını bekliyor, katlayarak kendisini geliştirmesini umut ediyor. Ama henüz bunu başaramadı. Başarmak için de çok çaba gösteriyor gibi gözükmüyor. Üzerinde ne kadar dursak da bunun için daha fazla çalışması lazım. Eksik tarafları onun dünya çapında bir futbolcu haline gelmesini engelliyor. Artık bunun farkına varmalı ve çaba göstermeli” dedi.

TERİM DE SÖYLEMİŞTİ!

Öte yandan Beşiktaşlı yöneticiler de Oğuzhan konusunda benzer fikirlere sahip... Siyah-beyazlı yöneticiler de genç futbolcu için “Biz sahada döktüren, kalitesini konuşturan, transferi için kapımızı çaldırtan bir Oğuzhan umut ediyoruz. Ama daha bunu gösteremedi. Herkes onun yeteneğinin farkında ancak inişli-çıkışlı grafiği bunu engelliyor. Biz elimizden geleni yaptık. Ücretini neredeyse 3’e katlayarak takımın ortalama standardına getirdik. Fakat o şu ana kadar bulduğu şansları beklentiler ölçüsünde kullanamadı. Oğuzhan’ın çok daha verimli olması lazım” yorumu yapıyorlar.

Bilindiği gibi geçmişte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de kendisine Ozzie’yle ilgili fikrinin sorulması üzerine, “Oğuzhan yetenekli gençlerimizden bir tanesi. Ama saha içerisinde oyuna çok daha tesir edecek, devamlılığı olan bir Oğuzhan olmalı. 2 maç oynayıp 4 maç sakat değil... Oyuna ağırlığını koyan, neticeyi değiştiren bir Oğuzhan istiyorum. Kendisine de bunu söylüyorum. Allah vergisi yeteneğini kullanmak zorunda. Yetenek sadece sözde kalmamalı” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı