Spor Bilica iddiaları yalanladı

Bilica iddiaları yalanladı

Paylaş
Bilica iddiaları yalanladı

Fenerbahçeli futbolcu Bilica, Brezilya'da hakkında tutuklama kararı verildiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı

Fenerbahçeli futbolcu Bilica, eski eşinden olan kızına ödemesi gereken nafakayı ödemediği, Brezilya’ya dönerse tutuklanmasının istendiği ve yeni eşinin vize yolsuzluğu nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda bir gece geçirdiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Bilica, yaptığı yazılı açıklamada, özel hayatı hakkında bazı gazeteler ve internet sitelerinde çıkan haberleri büyük bir üzüntüyle okuduğunu, belirtti.

BİLİCA'YA TUTUKLAMA KARARI

Bilica, "eski eşinden olan kızına 2008 yılından beri nafaka vermemekle suçlandığı için Brezilya’ya dönerse tutuklanacağı" ve "yeni eşinin vize yolsuzluğu nedeniyle Türkiye’ye giremediği, özel izin çıkarılarak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bir gece geçirdikten sonra 2 çocuğuyla Türkiye’ye girdiği" şeklindeki iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu bildirdi.

Bilica açıklamasında, "Maddi, manevi tüm çocuklarının üzerine titreyen, hukuki sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiren bir baba olarak, bu tarz haberleri yapanları şiddetle kınıyorum.

Eşimle ilgili vize sorunu olduğuna ilişkin iddialar da son derece yakışıksız ve baştan aşağı yalandır. Bu iddiaları ortaya atanlarla ilgili hukuki haklarım saklıdır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı