Bilim - Teknoloji TEKNOFEST 2022 ne zaman başlayacak? Nerede yapılacak? TEKNOFEST ziyaretçi kaydı nereden ve nasıl yapılır? Ücretli mi?
Paylaş
TEKNOFEST 2022 ne zaman başlayacak? Nerede yapılacak? TEKNOFEST ziyaretçi kaydı nereden ve nasıl yapılır? Ücretli mi?

TEKNOFEST 2022 için geri sayım başladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in beşincisi düzenleniyor. Her yıl onlarca yarışma ve etkinliğe ev sahipliği yapan festivale ziyaretçiler önceden kayıt yaptırarak katılım sağlıyor. Peki, TEKNOFEST 2022 ne zaman başlayacak? Nerede yapılacak? TEKNOFEST ziyaretçi kaydı nereden ve nasıl yapılır? İşte detaylar…

Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı ve teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen TEKNOFEST 2022 yılında 5’inci defa genç yeteneklerle buluşuyor. İki yılda bir İstanbul dışında gerçekleşen festivalin bu yılki adresi belli olurken, her yaştan teknoloji sever TEKNOFEST ziyaretçi kaydı yaptırmaya başladı…

Haberin Devamı

TEKNOFEST 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl 30 Ağustos’ta başlayacak 4 Eylül’de sona erecek.

TEKNOFEST 2022 NEREDE YAPILACAK?

Teknoloji yarışmaları ile büyük mücadelelere sahne olan, Türk Yıldızları, Solo Türk, Atak Helikopteri, Paraşüt Timleri, Hürkuş, TB2, Akıncı, Aksungur, Gökbey ve akrobasi uçaklarının yaptığı gösteriler ile heyecanı doruklara çıkaran TEKNOFEST 2022 Samsun Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleşecek.

TEKNOFEST ZİYARETÇİ KAYDI NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

TEKNOFEST ziyaretçi kaydı festivalin resmi sitesi üzerinden (https://www.teknofest.org/tr/) yapılabilmektedir.

Festivale 7 yaşından küçük ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu bulunmamakla birlikte ebeveyn refakati ile katılabilmektedir.

TEKNOFEST ZİYARETÇİ KAYIT SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ÜCRETLİ Mİ?

TEKNOFEST'e katılımlar tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. 

Haberin Devamı