Bilim - Teknoloji Twitter alternatifi Hive 1 milyon kullanıcıya ulaştı
Paylaş
Twitter alternatifi Hive 1 milyon kullanıcıya ulaştı

Elon Musk tarafından Twitter devralındığından beri kullanıcılarının çoğu Mastodon gibi benzer sosyal medya platformlarına geçmeye başladı. Buna ek olarak Hive adlı başka bir Twitter alternatifi de hızlı bir yükseliş yaşadı ve 1 milyon kullanıcıya ulaştı.

Sensor Towers'a göre Hive Social, ABD'de App Store ve Google Play Store'da en iyi uygulama konumuna geldi. Öyle ki Twitter alternatifi uygulama, her iki mağazada toplam 1 milyon kullanıcı sayısına da ulaştı.

Haberin Devamı

2019 yılında "Raluca" tarafından kurulan Hive, Instagram ve Twitter gibi çeşitli sosyal ağlardaki kavramları bir araya getiren sosyal medya uygulamasıdır.

Uygulama, arabalar, müzik, moda, seyahat, teknoloji, notlar, evcil hayvanlar, el sanatları ve kiptalar gibi konuları temel alan ana sayfa düzenine sahip.

Twitter'a benzer arayüzüyle kullanıcıyı çok yormayan Hive Social'da, takma ad ve burçlarınızı seçebilir, ek olarak MySpace benzeri favori şarkıları profilinize ekleyebilirsiniz.

Çoğu sosyal ağın aksine Hive, içeriği görüntülemek için kişiselleştirilmiş bir algoritma yerine kronolojik bilgileri kullanıyor. Ayrıca para kazanmak için reklam kullanmadığını da belirtmekte fayda var.

Şu anda iOS ve Android'de yoğun ilgiyle karşılanan uygulama, App Store ile Google Play Store üzerinden indirilebilir.

Haberin Devamı