Bilim - Teknoloji Twitter, San Francisco'daki merkez dahil çok sayıda ofisinin kirasını ödemedi
Paylaş
Twitter, San Francisco'daki merkez dahil çok sayıda ofisinin kirasını ödemedi

Twitter’a ilişkin tartışmalar sürerken şirketin San Francisco’daki merkezi dahil olmak üzere hiçbir küresel ofisinde bir süredir kira ödemediği iddia edildi.

Yahoo News’da yer alan habere göre, konuya ilişkin yakın bilgi sahibi üç kişi, twitter’ın masraf kısmak amacıyla son haftalarda San Francisco merkezi dahil olmak üzere çok sayıda ofisinin kirasını ödemediğini söyledi.

Haberin Devamı

The New York Times gazetesine ulaşan New Hampshire Bölge Mahkemesi belgesine göre ise twitter, Musk’ın şirketi satın aldığı hafta yapılan özel uçuşlara ait 197 bin 725 dolarlık bir faturayı ödemeyi de reddediyor.

İki kaynak ise, twitter yöneticilerinin Musk dönemi sonrası işten çıkarılan binlerce kişinin tazminatını ödemeyi reddetmeyi dahi konuştu.

Şirket içi gönderilen bir mailde Musk’ın çalışanları medyaya konuşmaları ve "şirket çıkarlarına ters bir biçimde hareket etmeleri" durumunda davayla tehdit ettiği görüldü.

Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan Musk, ilk adımda şirketin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra hukuk ekibinin de öne çıkan isimlerini kovmuştu.