Gündem Bin 500 TL'lik prezervatif çaldılar

Bin 500 TL'lik prezervatif çaldılar

Paylaş
Bin 500 TL'lik prezervatif çaldılar

Pendik'te müşteri gibi girdikleri bir marketten bin 500 TL'lik prezervatif ve jilet çalarken güvenlik kameralarına yakalanan iki kadın gözaltına alındı

Pendik Şentürkler Market yetkilileri Pendik Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak 6 Haziran 2010 günü rafta bulunan bin 500 TL değerindeki prezervatif ve jiletlerin çalındığını bildirdi.

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, sözkonusu marketin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

İnceleme sırasında ekipler, daha önceden bir çok defa benzer suçlardan gözaltına alınan Fatma K. (37) ile Çiçek G. (29)’in hırsızlık yaptıklarının görüntülendiğini belirledi.

ELBİSELERİNE GİZLEMİŞLER

Kamera görüntülerinde, müşteri gibi markete giren iki kadının prezervatif ve jiletlerin bulunduğu raflara yöneldiği görülüyor. İki kadının raflardan aldıkları prezervatif ve jiletleri elbiselerinde gizleyerek soğukkanlı bir şekilde marketten ayrıldıkları görülüyor.

Bu tespit üzerine Kadıköy’de düzenlenen operasyonda, Fatma K. ile Çiçek G. yakalanrak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek işlemleri yapılan Fatma K. ile Çiçek G. çıkarıldıkları Pendik Adliyesi’nde mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlılardan Çiçek G.’nin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Emniyet çıkışında iki kadın, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler savurdu.

Mehmet AKTARAN/İstanbul (DHA)