Dünya Bin Ladin'in torunları 'öldürüldü'

Bin Ladin'in torunları 'öldürüldü'

Paylaş
Bin Ladin'in torunları 'öldürüldü'

Bin Ladin'in torunlarını doğuracak İngiliz taşıyıcı anne saldırıya uğradı. 10 haftalık ikiz bebekleri düştü

El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in ikiz torunlarını doğuracak taşıyıcı anne Louise Pollard, uğradığı bir saldırının ardından düşük yaptı. Olay, 24 yaşındaki İngiliz taşıyıcı annenin Suriye'ye yaptığı turistik seyahat sırasında meydana geldi.

Gece geç saatlerde oturduğu bir kafeden ayrılarak kiraladığı daireye doğru yalnız başına yürüyen Pollard'ın önü bir anda iki erkek saldırgan tarafından kesildi. 10 haftalık hamile genç kadını defalarca yumruklayan saldırganlar, Pollard'ın yere düşerek çığlık atmaya başlaması üzerine olay yerinden koşarak uzaklaştı.

AMAÇ HIRSIZLIK DEĞİLDİ

Güçlükle yerinden kalkarak dairesine ulaşmayı başaran Pollard, bir süre sonra hastaneye gittiğinde karnındaki ikiz çocukları kaybettiği haberini aldı. Yüzünde ve vücudunda çok sayıda morluk ve çizik meydana gelen genç kadının büyük üzüntü yaşadığı bildirildi. Pollard, saldırının ardından basına yaptığı açıklamada, "Saldırganlar bana yumruk atarken bir şey söylemedi. Neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. Ama amaçları hırsızlık değildi. Bebekleri doğuramayacağım için çok üzgünüm" dedi.

Usame Bin Ladin'in oğlu Ömer Bin Ladin'in spermleriyle laboratuvar ortamında hamile kalan taşıyıcı anne, bir süredir ayrı yaşayan çift için tekrar taşıyıcı annelik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Suriye'ye Ömer Bin Ladin'in sonradan Müslüman olan eşi Zaina Bin Ladin ile gittiği bilinen Pollard, kazanın hangi şehirde meydana geldiği konusunda ise bilgi vermedi. Bin Ladin çifti, Pollard'a sağlıklı çocuklar dünyaya getirmesi halinde 10 bin sterlin (23 bin TL) ödeyecekti.

(SABAH)

Haberin Devamı