Gündem Binali Yıldırım: Dolaşa dolaşa kördüğüm oldular

Binali Yıldırım: Dolaşa dolaşa kördüğüm oldular

Paylaş
Binali Yıldırım: Dolaşa dolaşa kördüğüm oldular

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarının 2 aydır meydanlarda olduğunu belirterek, "Dolaşa dolaşa kördüğüm oldular, başları döndü. Millet rağbet eder mi? Ne diyor meydanlarda? 'AK Parti ne yaptıysa yıkacağız.', siz yıkım ekibi misiniz kardeşim, millet size yapılanları yıkın diye mi oy verecek?" dedi

Yıldırım, Bayındır ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.

Haberin Devamı

Aydın mitinginden İzmir'in Torbalı ilçesine geçerken Bayındır'a da uğramak istediğini dile getiren Yıldırım, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi.

Yıldırım, yarından sonra bayram yaşanacağını, seçimlerdeki desteği konusunda Bayındır'a güvendiklerini kaydederek, "Biliyorsunuz adaylar meydanda dolaşıyor. 2 aydır dolaşıyorlar. Dolaşa dolaşa kördüğüm oldular, başları döndü. Millet rağbet eder mi ? Ne diyor meydanlarda? 'AK Parti ne yaptıysa yıkacağız.', siz yıkım ekibi misiniz kardeşim, millet size yapılanları yıkın diye mi oy verecek?" diye konuştu.

'HAK ETTİKLERİ DERSİ VERDİK'

AK Parti'nin yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Yıldırım, Türkiye'ye 15 yılda 20 bin kilometre bölünmüş yol, bin 245 hastane yaptıklarını, ülkeyi 3,5 kat büyüttüklerini, ihracatı katladıklarını, FETÖ'cülere hak ettikleri dersi verdiklerini anlattı.

Haberin Devamı

Yıldırım, 15 Temmuz'da vatandaşların da bayrağı indirmediğini, ezanları dindirmediğini söyleyerek, "Siz bu adayların hiç ağızlarını açıp da PKK ile FETÖ ile mücadele için ne yapacaklarını söylediklerini duydunuz mu? 4 parti ittifakı var ama bir de bunların gizli ittifakı var, gizli ortağı var, o da HDP'dir, PKK'dır." değerlendirmesinde bulundu.

'GÜÇLÜ MECLİS İÇİN YOLA DEVAM'

"Türkiye'nin üzerinde bir plan oynanıyor, güneyimizde bir terör devleti kurmaya çalışıyorlar. Amaç, Türkiye'nin bölgedeki etkinliğini azaltmak, bölgede istikrarsızlığı, ekonomik krizi, toplu

İZMİR (AA)